Tomaan Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 https://googlepolska.blogspot.com/2010/07/j...ej-jakosci.html cytat z wpisu: Często podaje się wpisy do katalogu jako inną metodę promowania młodych witryn w indeksie Google. Na pewno ma to sens o ile są to dobre katalogi tematyczne, które wnoszą pozytywny wkład do internetu. Nie jest ich jednak dużo w porównaniu do katalogów o niższej jakości. Jeżeli zdecydujesz się zgłosić swoją stronę do katalogu, upewnij się, że jest on na temat, moderowany oraz posiada dobrą strukturę. Masowe zgłoszenia, czasem oferowane jako szybkie obejście metod SEO, są w większości bezużyteczne i prawdopodobnie nie posłużą Twojemu celowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 nic nowego ... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Czytałem na PiO, że tematyczność linków wcale nie jest tak ważna jak to mówi Google jednak skoro tak piszą a zdania raczej nie zmieniają to może poprostu ostro pracują nad wykrywaniem tematyczności ale obecnie jeszcze im się to nie udaje? Myślę, że za jaki czas wejdzie w życie to czym straszy Google na swoim forum i blogu. W zasadzie obawa tyczy się tylko SWLi i spamu, strony docelowej nigdy nie linkowałem SWLem ale podstrony owszem noi teraz się zastanawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dextii Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Tu nie chodzi o algorytm z tą tematycznością tylko o to co dla wyszukiwarki jest mniejszym złem, czyli mogą przymknąć oko na katalogi które coś dają dla szukających w nich internautów. www.itnetteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 no ale katalogi mają chyba kategorie, dodajesz swoją stronę do konkretnej kategorii i masz linka prawie tematycznego z podobnymi wpisami które mniej lub bardziej pasują do siebie nie wiem jak to się ma do rzeczywistości, ale katalogowanie wciąż pomaga www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 no ale katalogi mają chyba kategorie, dodajesz swoją stronę do konkretnej kategorii i masz linka prawie tematycznego z podobnymi wpisami które mniej lub bardziej pasują do siebienie wiem jak to się ma do rzeczywistości, ale katalogowanie wciąż pomaga chyba nie do końca bo jest dużo katalogów w 100% tematycznych, np. medycyna itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szolochow Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ta a dmoz jest taki tematyczny że szok. Jak zwykle gadają by gadać Pierdoły i tyle tak jak twierdzenie że linki prowadzące do witryny nie mogą zaszkodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 jak twierdzenie że linki prowadzące do witryny nie mogą zaszkodzić.jak to nie mogą, oni wszędzie piszą, że mogą właśnie zaszkodzić linki ze złych miejsc w sieci, tak to ujęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Tomaan, oni sobie mogą mówić. Twierdzą, że jak sam źle linkujesz, to sobie zaszkodzisz, a jak konkurencja do Ciebie zalinkuje źle, to nic się nie stanie - niby skąd oni mają wiedzieć kto linkuje... mżonki i pierniczenie. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szolochow Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Właśnie o to loto że wszędzie krzyczą że konkurencja nie ma szans zaszkodzić a potem zamieszczają taki bullshit jak z tymi katalogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Obyście się nie mylili Ciekawe też dlaczego podstronę można ostro jechać SWLem a domenę główną już nie, nie poznają tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ciekawe też dlaczego podstronę można ostro jechać SWLem a domenę główną już nie, nie poznają tego? Pozycjonowanie to nie jechanie na ostro SWL'em , choć z drugiej strony kto ci zabroni jechac ostro domenę głowną ? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Nie no ja wiem na czym polega SEO ale akurat męczę temat SWLi, używam ich ale tylko do dopalania wpisów, myślę o podstronach stron "dla ludzi".. filtr by mnie zabił. Stronę główną jadą SWLami kaskaderzy, o tym nie piszmy tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.