Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pomysl mocno ulatwiajacy zglaszanie wadliwych katalogow

dzisiaj kliknalem log ze srodka listy z blednie dodanym otwartym mini - i widze 'brak obowiazkowego linka zwrotnego'

no to chcialbym zglosic ten katalog i...

1) trudno majac na stornei kilkanascie bledow z logami - niewiem wlasciwie w jaki katalog kliknalem (mysialem otworzyc kilka raporotw aby znalesc wlasciwy katalog)

2) gdy juz mialem link do wadliwego katalogu musze przejsc do zakladki katalogi, wybrec otwarty, poszukac go na liscie i dopiero wtedy kliknac zglos... i nie chce mi sie wykonywac tyle czynnosci, przy takiej procedurze do zgloszenia tylko jednego niedzialajacego katalogu po prostu nie chce mi sie tego robic nie mowiac juz o zgloszeniu kilku....

potrzebny jest wiec guzik 'zglos' juz w raporcie z szczegolach projektu oraz dodajcie kolorowanie odwiedzonych urli!!! bez tego bardzo latwo sie pogubic ktory raport juz sie sprawdzilo i ktorego katalogu dotyczy gdy ma sie jeden po drugim 10 blednych raportow

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

idziesz okrężnymi drogami,ja klikam na szczegóły i jak widzę dodanych - 0 błędy 10 tedy raport.A w pojedynczym raporcie to tobie nic nie da.Bo moze strona juz byla w tym katalogu,a może twoja strona odrzucona z innego powodu.zawsze trzeba paczyc na statystyki zbiorowe jak masz 3 dodanych a 33 bledy to nie znaczę ze katalog zły,może dodajesz podstronę lub inne g..o.

Raportowanie zrobione dobrze niema co narzekać,lepiej zrobić WP komentator :rolleyes:

1 - Komentator będzie przy którymś update

2 - Zgłaszanie błędów w OmniADD jest dobrze rozwiązane - żeby nie powiedzieć że rewelacyjnie i na pewno nic nie zmienimy (przypominam że zbieramy raporty o ilościach dodanych lub nie dodanych wpisów do katalogów globalnie więc mamy dobrą próbę statystyczną

3 - Ktoś pisał o jakiś błędnych linkach w raportach - proszę to zgłosić z opisem przez formularz zgłoszenia

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

wspominalem wczesniej rowniez o bledzie w wyciaganiu linkow w webmini https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=736090 ale widze ze blad jest niepoprawiony

Poprawione - w najbliższej aktualizacji OmniADD będzie załączona odpowiednia łatka.

Do poprawy: podczas odwołania do crona gdy dane zadanie się już zakończyło w kolejnym wywołaniu wyświetla: Pozycja z harmonogramu wykonana i nic nie robi, jest to puste wywołanie..

Prawie się wszystko zgadza. Tyle, że to nie jest tak do końca puste wywołanie. Wykonuje ono sporo czynności związanych z zakończeniem dodawania, aktualizuje pewne dane w bazie o stanie prac itp. itd. I to są rzeczy niezbędne. Ale będziemy to mieli na uwadze - jeśli czas pozostały po wykonaniu tych czynności będzie odpowiednio długi (wyliczenia są dość precyzyjne i restrykcyjne) to spróbujemy w tym czasie zmieścić jeszcze jakieś dodania. Dziękuję za przypomnienie o sprawie.

A poza tym - mocno sugeruję i proszę o przesyłanie takich i podobnych zgłoszeń przez zintegrowany system supportu. Bardzo ułatwia nam to pracę.

---> OmniADD <---

a co OmniAdd nie może mieć WP komentatora?co ktoś ma na to wyłączność?to raczej ty pomylileś

Hmm... może ? Czytam cały wątek i nie zauważyłem nic dotyczącego funkcji w OmniAdd, która dotyczyłaby dodawania komentarzy na blogach opartych na platformie WP. Całkiem możliwe, że to przeoczyłem, ale wtedy musiałbym bym być naprawdę ślepy..

Ps. Nie wykluczam mojej ślepoty.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Naprawdę słępy?

1 - Komentator będzie przy którymś update

2 - Zgłaszanie błędów w OmniADD jest dobrze rozwiązane - żeby nie powiedzieć że rewelacyjnie i na pewno nic nie zmienimy (przypominam że zbieramy raporty o ilościach dodanych lub nie dodanych wpisów do katalogów globalnie więc mamy dobrą próbę statystyczną

3 - Ktoś pisał o jakiś błędnych linkach w raportach - proszę to zgłosić z opisem przez formularz zgłoszenia

Było już dawno ;) Ale to chyba będzie dość mocno obciążało całość. Osobiście potraktuję to jako bajer. No chyba, że grupa Kojotka nas czymś zaskoczy ;)

topx.pl - linki SEO - AKTUALNIE PROMOCJA 40% NA LINKI ZE STRON GŁÓWNYCH!

tez mam obawy ze mogloby calosc zbytnio obciazac, no ale pozyjemy, zobaczymy, skoro dodawarka potrafi byc lekka, to mozliwe ze I wp komentator tez.

oczywiscie warte to by bylo jakby obslugiwalo publiczne, jak I prywatne listy adresow wp z komentarzami dofollow:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności