okazwłoka Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Odsyłam do FAQ Wybierz harmonogram z menu: * MOJE STRONY * DODAJ KATALOG * KATALOGI * HARMONOGRAM * UPDATE * OPCJE * PROXY * FAQ * WYLOGUJ MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 @arve lek: Wyczyść błędy to pojawi się ponownie możliwość dodania do harmonogramu. Hmm... Niby jak chcę dodać z powrotem stronę do harmonogramu to muszę wyczyścić błędy ? Jeżeli tak to dla mnie to trochę bezsensu Co jeżeli nie chcę wyczyścić błędów bo chcę to zrobić dopiero na samym końcu jak "przelecę" wszystkie katalogi easydir? Tylko nie mówcie, że tak się nie da ;p Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 no to sprawdź w harmonogramie. Nie musisz ponownie dodawać jeśli nie skończyło się dodawanie. Myślałem że chcesz dodać ponownie po dodaniu do wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 W harmonogramie jak kliknąłem na pauze to mi zniknęła całkowicie strona z harmonogramu dodawania Już tak dwie strony mi wcięło. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Sprawdź na samym końcu listy. U mnie po pauzie tam lądują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Właśnie dopatrzyłem się w harmonogramie dodawania napis: ERROR: table(); Nie widziałem go wcześniej. Teraz pytanie jak to rozwiązać ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertaz Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Nie mogę sobie z czymś poradzić W zakładce: Moje strony mam sobie jakiś adres -> Stan: E (easydir - w trakcie). Jak teraz mam to wznowić ? Harmonogram -> rozwijam listę i nie widzę opcji easydir. Jeśli jest "w trakcie", znaczy że pozycja już jest w harmonogramie. Hmm... Niby jak chcę dodać z powrotem stronę do harmonogramu to muszę wyczyścić błędy ? Nie musisz. Możesz dodać w dowolnym momencie. Właśnie dopatrzyłem się w harmonogramie dodawania napis: ERROR: table(); Nie widziałem go wcześniej. Teraz pytanie jak to rozwiązać ? W tym właśnie tkwią wszystkie Twoje problemy, wystąpił jakiś błąd podczas aktualizacji. Uruchom jeszcze raz plik install.php i upewnij się, że masz komplet plików w folderze crons - powinno być ich pięć. ---> OmniADD <--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 zaznaczam Tryb pracy OmniADD na dokładny potem zapisz i jak wchodze w opcje to dalej mam szybki , jak u was po zmianie ?? 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertaz Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 zaznaczam Tryb pracy OmniADD na dokładny potem zapisz i jak wchodze w opcje to dalej mam szybki , jak u was po zmianie ?? O tym już pisaliśmy klika stron temu: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry740210 Zapomniałeś uruchomić install.php ---> OmniADD <--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 W tym właśnie tkwią wszystkie Twoje problemy, wystąpił jakiś błąd podczas aktualizacji. Uruchom jeszcze raz plik install.php i upewnij się, że masz komplet plików w folderze crons - powinno być ich pięć. Mam 5 plików w folderze crons. Uruchomienie jeszcze raz plik install ale nie pomogło. Coś mi się wydaję, że ten błąd error table widnieje mi od wersji v1 Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 faktycznie w omi updaty sa po malu prostowane , generalnie sa b. zakrecone ;-) 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Panowie stał się cud Nic nie zrobiłem a błąd mi zniknął i ni stąd ni zowąd pojawiły mi się strony, które wcześniej zniknęły. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Co by tu wiele nie mówić cudy się zdarzają - czasem wystarczy kliknąć ctrl +f5 żeby cud się objawił Świerza instalacja nowego katalogu (link podany wyżej) i ktoś dodał dziś swój wpis oto co się stało: https://www.google.pl/#hl=pl&q=site%3Ak...6da0b795cfde5ce Oczywiście domena jest domeną testową i nie prowadzą do niej żadne linki - katalog jest odpowiednio zoptymalizowany + posiada swój system pingowania nowych wpisów Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ciekawe jak katalog będzie reagował przy większej ilości wpisów MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ktoś dodał dziś swój wpis oto co się stało: To mój wpis Chciałem zobaczyć jak wygląda. Swoją drogą, w tym wpisie nie ma nigdzie linku do mojej strony, ale rozumiem ,że to wersja testowa Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.