mmr88 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Mi również, aktualizacja bez problemu Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 jedna uwaga: Tryb pracy OmniADD zmieniam na dokładny -> odświeżam stronę i co widzę? widzę tryb szybki. Teraz pytanie. Czy pomyślnie mi zmieniło na tryb dokładny tylko porostu widnieje napis: szybki czy coś jest nie tak ? edit jeszcze druga uwaga. czy dałoby radę zrobić tak, że jak ustawię np. 20 dodawań na dobę to doda mi właśnie 20 nie licząc błędnych. Teraz np. na 20 otwartymini dodało mi 11 + 9 błędnych. Lepiej wyglądałoby 20 dodanych + 9 błędnych. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 To masz coś nie tak, ja po zmianie trybu z szybkiego na dokładny mam dokładny... Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Zrobiłem krótkie wideo. Tak u mnie to wygląda: https://w165.wrzuta.pl/film/0BgIupMYcXq/szybki po kliknięciu na button zapisz a następnie w zakładkę opcje zmienia mi się tryb na szybki. Naprawdę jest szybki Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutado Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Zrobiłem krótkie wideo. Tak u mnie to wygląda:https://w165.wrzuta.pl/film/0BgIupMYcXq/szybki po kliknięciu na button zapisz a następnie w zakładkę opcje zmienia mi się tryb na szybki. Naprawdę jest szybki U mnie to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Jest jeszcze jeden błąd, o którym nikt nie wspomniał (przynajmniej jak dla mnie jest to błąd). Chodzi o losowanie słów.{1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} zawsze daje te same wartości, albo 1 1 1 1 1, albo 2 2 2 2 2 ablo 3 3 3 3 3 itd. czy to zostało naprawione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Wszystko fajnie gites fajosko ale 3 dzien sie doprośić o klucz aktywacyjny nie można. Kojotek żyjesz na tym gg? Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertaz Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 po kliknięciu na button zapisz a następnie w zakładkę opcje zmienia mi się tryb na szybki. Naprawdę jest szybki U mnie to samo... A czy Panowie na pewno uruchomili plik install.php ? Proszę włączyć jeszcze raz - dla pewności. Jest jeszcze jeden błąd, o którym nikt nie wspomniał (przynajmniej jak dla mnie jest to błąd). Chodzi o losowanie słów.{1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} {1|2|3|4|5} zawsze daje te same wartości, albo 1 1 1 1 1, albo 2 2 2 2 2 ablo 3 3 3 3 3 itd. czy to zostało naprawione? Tak, zostało naprawione. ---> OmniADD <--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Mi brakuje czegoś takiego jak prywatna lista wszystkich typów katalogów, nie tylko WP. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Wszystko fajnie gites fajosko ale 3 dzien sie doprośić o klucz aktywacyjny nie można. Kojotek żyjesz na tym gg? Spróbuj wpisać ten sam klucz co poprzednio - u mnie zadziałało. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 albo wciśnij magiczne CTRL+F5 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 przydalby sie newsletter ze jest aktualizacja, nie kazdy sledzi na biezaco dany watek. albo info w panelu gdzies. pozdr Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Racja najlepiej zwykły mailing,aktualizacja w zalaczniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 najlepiej info w panelu, tak jak z aktualizacją bazy katalogów. Kojotek, jest szansa na priv do każdego rodzaju katalogu? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Od kolejnej wersji będzie info w panelu o aktualizacji. W mailing się nie wepcham bo potem ludzie zgłaszają że spamuję. Chcesz pobierasz aktualizacje - nie chcesz to nie Prywatnej listy katalogów nie przewiduję - przynajmniej teraz bo przeczy to idei naszej bazy która miała być budowana przez wszystkich użytkowników OmniADD (kiedyś pomyślę nad tym tematem) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.