Paweł 24 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 W Google Analytics w pozycji Witryny Odsyłające jest pozycja Google i mam pokazane jakaś liczbę. Z kad są te kliknięcia z Google? Skoro kliknięcia z Google pokazuje w pozycji Wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek76 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 poczta? Instalacje elektryczne Godów, czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł 24 Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 raczej nie, nie wysyłam żadnych linków na meila. A może to być Google Grafika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Na początku miesiąca pojawiły się błędy w przekazywaniu referrali w przypadku stron, które zostały otwarte w nowej karcie lub nowym oknie. Pisałam już o tym na https://forum.maxroy.com/google-analytics/g...-referrali-477/ Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł 24 Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 rozumie, czyli to jest poprostu wejście z Google jak ktoś otworzy stronę w nowej karcie bądź w nowej wersji W taki bądź razie jak zobaczę w Google Analytick wejście z Google Grafika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 W tej chwili jest to błędnie zliczane, ale podobno już się tym zajęli. Generalnie jeśli widzisz wejścia z google.pl to powinny one dotyczyć tylko serwisów takich jak forum Google, ale bez wyników wyszukiwania. Te powinieneś widzieć w "google (organic)". Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
βασιλιάς Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Jak Google używa interfejsu AJAX to raz jest dobry referer a raz strona główna, już o tym pisałem https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=710866. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł 24 Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 W taki bądź razie jak zobaczę i gdzie w Google Analytick wejście z Google Grafika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.