Skocz do zawartości

Najbardziej przydatne programy

kibic

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem tutaj parę dni temu podobny temat ale teraz nie mogę go odnaleźć więc pozwoliłem sobie założyć nowy.

Otóż był temat o tym jakie metody pozycjonowania są najbardziej wartościowe i w jakiej kolejności je stosować.

Ja pozwolę sobie zapytać o to, który program najbardziej pomaga w pozycjonowaniu ? Część z was na pewno używa programów wspomagających pozycjonowanie dajmy na to np. Publikera. Ja nie miałem jeszcze okazji korzystać z żadnego programu/skryptu, który ułatwiał by pozycjonowanie ale chciałbym to zmienić.

Mam obecnie budżet w granicach 1000 zł na zakup/zakupy licencji i chciałbym się dowiedzieć w co/jaki program zainwestować te pieniądze tak aby się nie zmarnowały.

albo omnimax i stworzyć własne zaplecze.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

najlepiej zrobisz jesli kupisz ten ktory pomoze ci realizowac okreslony przez ciebie plan

nie majac planu co chcesz robic, kupowanie dowolnego programu z dowolnej dziedziny moze byc troszke chybionym pomyslem

np

bohater bedzie bardzo przydatny w katalogowaniu ale koncentrujac sie na stawianiu niskiej jakosci zaplecza pod swl ten program bedzie wogole nieprzydatny

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

xrumer

lfe

senuke

publiker

za tysiąc złotych tego wszystkiego raczej nie kupi, już przy pierwszej pozycji budżet idzie w rozpierdzielkę.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

jeśli nie masz jeszcze nic to polecam kupić:

1. coś do półautomatycznego dodawania do katalogów bo szkoda czasu na na ręczne klepanie(seobohater, seolight)

2. automat do spamowania gorszych katalogów i precli np publiker

i na początek starczy, potestuj i sam stwierdzisz czego Ci jeszcze brakuje, xrumer itp spamiarki to już spory wydatek a do tego trzeba jeszcze dobry serwer

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności