arve_lek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Czy ktoś już zrobił aktualizacje? Martwi mnie to, że jeszcze nie skończyłem strony na wersji nieco starszej a już wypadałoby zrobić aktualizację. Najgorsze jest to, że pozmieniałem tyle rzeczy w kodzie, że jakbym zainstalował wersję 3.0 to sporo rzeczy mogłoby mi się zepsuć. https://wordpress.org/development/2010/06/thelonious/ Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja niedawno pozmieniał na 2.9.. ale i tak nie wszystko a tu już 3.0 jest:) heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 dobre jest - szybsze 3.0 i co więcej bardziej zaawansowane w PA Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wreszcie jest! Wreszcie będę mógł sobie słitaśnego blogaska postawić na WP :-D Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodarski Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 doczekalem sie! jest kilka ciekawych opcji, m.in. zaimplementowanie opcji multiuser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Orientuje się ktoś może, czy wtyczki pisane dla poprzednich wersji też tutaj działają? ;-) Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dobre wtyczki działają Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Orientuje się ktoś może, czy wtyczki pisane dla poprzednich wersji też tutaj działają? ;-) Większość wtyczek, które ostatnio używałem - działały. Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ntin3l Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Może wreszcie dadzą token przy rejestracji (chociaż wątpię, żeby w tej wersji się pojawił). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dobre wtyczki działają Dobre to oczywiste ;-) , ale mam na myśli te mniej używane... Mam zamiar postawić nową stronę i nie wiem czy decydować się już na 3.0, czy jeszcze na 2.9 robić... Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 A czy w wersji 3.0 trzeba coś zmieniać w templatkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Budowa templejtów do "trójki" jest ciutkę inna, ale myślę, że zadziała większość już zbudowanych. Nowością w WP3 jest coś tam z menu -> można je samemu zmodyfikować (kolejność, wyświetlanie itp). Możliwe, że zmieniły się też niektóre zmienne... Trzeba przetestować :-) Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.