kikas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Check it out! https://www.tvn24.pl/-1,1660167,0,1,usa-cor...,wiadomosc.html Ciekawy artykuł, interesujące statystyki. Np w Kalifornii biali to mniejszość. Ale co mnie jeszcze bardziej zdziwiło, to to: O ile na każde dziewięć nowo narodzonych osób w grupie latynoamerykańskich mieszkańców USA przypada tylko jeden zgon, o tyle wśród białych ten stosunek wynosi jeden do jednego. Trudno w to uwierzyć, chyba jakiś błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dextii Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Za 100 lat wogóle nie będzie białych i czarnych tylko wszyscy będą już pomieszani ;p Przynajmniej opalać się nie będzie trzeba. www.itnetteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Prawde mówiąc widziałem już krzywe prawdopodbnego rozwoju świata, które wskazują, że biała rasa zaginie całkowicie Czarni i żółci pozostaną i staną sie jedynymi rasami, natomiast biali będą mniejszością a'la indianie. Według mapki kraje słowiańskie, rosja i skandynawia będą jedynymi miejscami, w których długo biała rasa będzie w większości. To mnie bardzo zaciekawiło. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ale takie kraje jak Anglia czy Belgia tam to freestyle. Niemcy w sumie tez po czesci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Według mapki kraje słowiańskie, rosja i skandynawia będą jedynymi miejscami, w których długo biała rasa będzie w większości. i nic dziwnego, z rozwojem gospodarczym zwlaszcza w krajach slowianskich i rosji nie najlepiej w porownaniu do zachodniej europy czy usa... JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 A to co sie dzieje w Belgi albo w bogatych krajach UE to juz calkiem paranoja: To w Belgi, obcokrajowiec przeciwko nauczycielowi: a to w Niemczech: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dobrze, ze Polska jest na tyle zacofana, ze tutaj nikt nie chce przyjezdzac (no prawie nikt), a raczej wszyscy chca robic OUT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Content is King Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Jeszcze sporo czasu potrzeba na taki full wypas mix kolorów, wtedy to i czarnego i żółtego nie będzie, ciekawie jak wyglądałoby takie genetyczne wymieszanie NOWY ADSENSE - BEZ BANÓW SPRAWDŹ - Polecam Tanie Serwery - Sprawdź koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 od strony genetyczej łączenie się "w kolorowy" sposób wychodzi na zdrowie, jednostki posiadają "lepsze" geny, ludzie są zdrowsi, więc patrząc globalnie ... jednak tak się chyba nie da hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Nie ma to jak dorabiać ideologię do koloru skóry Jak ktoś się obawia o swoją rasę to niech się rozmnaża na potęgę, jak się dobrze zakręcić to ze dwie panny dziennie da radę obrócić każdy zdrowy narodowiec Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 az dziw ze narodowcy zamiast sie rozmnazac wola poswiecac czas i energie na walke z tymi ktorzy rozmnarzac sie nie moga hehe JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Dobrze, ze Polska jest na tyle zacofana, ze tutaj nikt nie chce przyjezdzac (no prawie nikt), a raczej wszyscy chca robic OUT To jest właśnie bardzo nie dobrze - nie ma wymiany genów, doświadczeń, charakterów, kultury, wiedzy - kisimy się we własnym sosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fobi Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja tam jestem bardzo otwarty na obce kultury, ale nie mam ochoty aby ktoś wprowadzał swoją do mojego kraju czy mojego otoczenia. Jeśli ktoś przyjeżdża do obcego kraju powinien się dostosować, a nie dostawać większe prawa niż rdzenni mieszkańcy. WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgadzam sie z @fobi. W europie to niedlugo najwiekszy problem bedzie z wyznawcami Islamu. Juz nawet w Polsce meczety buduja i zaraz sie pewno zacznie walka o jakies dziwne prawa jak we Francji, ze np. dziewczynki musza chodzic do szkoly w zakrytych twarzach i nie moga cwiczyc na wf, bo nie moga sie rozbierac... Jak chca przyjezdzac do Polski to ok, ale niech sie podporzadkuja naszej kulturze i naszym prawom, a jak im nie pasi to moga sobie wybrac kazdy inny kraj na swiecie. Smieszne jest to, ze Muzulmanie tak walcza o swoje prawa w innych krajach, a jak my bysmy chcieli cos wywalczyc w ich kraju to zaraz by nas zlinczowali. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wiem ze chcecie byc tolerancyjni i w ogole bo inaczej nie wypada przed innymi kulturalnymi osobami, ale powiedzmy sobie prawde w oczy, ja nie nawidze tych ludzi i kazdy z was by mial tak samo jesli mieszkalby w srod tych wszystkich uchodzcow ktorzy przyjezdzaja i robia po 5 dzieci i nie chodza do pracy. Ostatnio gadalem z kumplami, i doszlismy do wniosku ze nie odwazywy sie powiedziec slowa "islam" glosno w centrum, mowiac takie slowo nieswiadomie mowimy je cicho badz tylko wtedy gdy sie upewniamy ze nikogo z wyznawcow religi pokoju nie ma w poblizu, to jest normalne ? Polecam poczytac: https://europabezislamu.blogspot.com/ https://religiapokoju.blox.pl/html https://euroislam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.