Skocz do zawartości

Numer PIN

uve
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak długo trzeba czekać na numer PIN ? Czy jest to 2-4 tygodnie tak jak piszą, czy może więcej ? :|

Boje się ze nie zdąże aktywować w pełni konta do końca miesiąca i będę musiał czekać kolejny mimo, że mam już granicę 100$ przekroczoną :|

Pozdr.

Pozdrawiam

Niejestescie sami ja tez juz 'troche' czekam :blink:

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ojooj a myślałem, że tylko ja czekam. No cóż szkoda, że to tak długo trwa.

A na marginesie, zakładając, że pin dojdzie za 1-2 miechy (mam nadzieje jednak, że taki horror nie nastąpi) i uzbiera mi się około 300$ to wtedy uzyskam jeden czek o takiej wartości, czy też zostanie to odpowiednio podzielone ?

Boje się, że PIN będzie zwlekał.... a potem dostane czek na kilkaset $ i żaden bank mi tego nie zrealizuje :blink:

Pozdrawiam

A na marginesie, zakładając, że pin dojdzie za 1-2 miechy (mam nadzieje jednak, że taki horror nie nastąpi) i uzbiera mi się około 300$ to wtedy uzyskam jeden czek o takiej wartości, czy też zostanie to odpowiednio podzielone ?

Boje się,  że PIN będzie zwlekał.... a potem dostane czek na kilkaset $ i żaden bank mi tego nie zrealizuje  :blink:

dostaniesz jeden czek na sumę. ja teraz tez dostane dużą sumkę bo anulowalem jeden stary czek i prosiłem o ponowne wystawienie. kilkaset $ bank spokojnie zrealizuje, zacznij sie martwic przy kilkunastu tysiacach :blink:

no.. pin dostalem 3 dnitemu... czekalem ok 9 tyg...

@lovemole

racja.. na poczatku ( jak wprowadzili PIN ) doszedl w 3tyg :blink: takze szczerze, martwilem sie jak tak nie dochodzil i nie dochodzil... porposilem o drugi.. takze pewnie za kolejne 2 mieisace kolejny dojdzie... jak dobrze ze google *zezwala* na wpisanie PINu ze starego listu takze w razie watpliwosci warto poprosic o wyslanie *nowego pinu*