Skocz do zawartości

coś nie tak z google

mrkiniu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Coś się pokręciło, moja strona do tej pory miała około 980 stron zaindeksowanych przez google a dzisiaj https://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&c2co...:banki.histo.pl 9,800 :)

Jakiś błąd?

86978[/snapback]

u mnie też wcześniej na jednym serwisie skoczyło do 16.000 może coś tam sie szykuje

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jakiś błąd?

w samym site:m2m.banki.histo.pl masz 9,620 zindeksowanych dok a pewnie będziesz miał więcej bo google dość dobrze indeksuje ten program partnerski

ale że coś jest nie tak to też fakt - google przywróciło część starego indeksu chyba z backupu bo wróciły mi starocie których już dawno nie ma

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

No faktycznie wygląda to na Backup z przed ostatnich kilku tygodni.

Ostatnim razem jak G: tak kombinowało skończyło się to Updatem PR - więc może wkrótce to nastąpi.

Powoli by wszystko na to wskazywało, ostatnio był 14 lipca jak się nie mylę.

Poczekamy.........

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

chyba rzeczywiście są jakieś kombinacje bo mi wróciła jedna stronka z dziwnego sandboxu :yahoo:

edyta/ za to wpadła inna :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

może to kwestia sporu odnośnie całkowitej liczby stron www w całym internecie no i oczywiście tego kto ma najwięcej zindeksowanych stron :yahoo:

może google przywrócił starocie aby zwiększyć swój index, zauważcie że aktualnie na stronie głównej nie podają informacji:

2005 Google - Przeszukiwanie 8,168,684,336 stron internetowych

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Na blogu Googli piszą o zwiększeniu indeksu:

https://googleblog.blogspot.com/2005/09/we-...al-for-our.html

Teraz podobno mają 25 miliardów stron...

Uczysz się języka angielskiego? Masz kłopoty z nauką słówek? Sprawdź nową stronę dzięki której nauka angielskiego przestanie sprawiać Ci problemy. Ucz się angielskiego słownictwa, wymowy i gramatyki.