zoozool Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Siema Mam aktualnie łącze od TP-SA, płacę ok 100zł za 1mb () płacę 30 zł za dzierżawienie łącza, (nie mam telefonu domowego) Zainteresowała mnie oferta neti, 8mb (wiem, nie gwarantowane) za 80zł bez telefonu, pytanie jak wygląda z jakością ich łącz(Moje miast Poznań) i ich awaryjnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 eeeeeee odradzam i biznesowo i prywatnie skus sie na telefon a bedziesz miał net taniej. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Mam netie w domu, neostrade w biurze i nie ma żadnej różnicy, bo to w zasadzie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 lecz, telefonu nie potrzebuję, tylko zbędne urządzenie i odbieranie ofert na prezentację poduszek firmy X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ostatnio dzwoniły do mnie kobitki z Netii i Orange. Z ciekawszych ofert: Netia 4mb/49zł/24m Orange 6mb/75zł/24m Orange 6mb/80zł/12m Dodatkowo dowiedziałem się, że utrzymanie linii w TP kosztuje teraz około 18zł. Informacje niestety niesprawdzone. Co do jakości Netii, jest identycznie jak z TP. Jeśli działa, to naprawdę stabilnie, a jeśli od początku coś się knoci... to niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 mam netie (na łączu tp) i odradzam teraz sprawuje się nawet nieźle (pomijając szybkość odświeżania dnsów), ale jeśli jeszcze raz miałbym przejść przez ten poligon co był na początku to bym podziękował Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 współczuję wszystkim co mają neośmiecia/netię, ile z tym problemów było, drogo, jeszcze awarie. Teraz za 150 zł mam pakiet TV+tel+internet (15mb) i raz na 3 lata zdarzyła się spora awaria. prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja mam nerwo+ - nigdy nie mialem awarii Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 współczuję wszystkim co mają neośmiecia/netię, ile z tym problemów było, drogo, jeszcze awarie. Teraz za 150 zł mam pakiet TV+tel+internet (15mb) i raz na 3 lata zdarzyła się spora awaria. Jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma Tak poważnie to awaria neostrady zdarzyła mi się raz, a używam od kilku lat. Natomiast jakbym miał dostęp do jakiegoś UPC etc. to pewnie bym zrezygnował z neo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja mam podobny kłopot, i niestety chyba 21zł będzie trzeba dać za nic TPSA (linia nie aktywna telefoniczna, był u mnie koleś chyba w piątek), tylko znając życie podpiszę umowę i UPC się zdecyduje moją ulicę podpiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Przez was mam teraz jeszcze bardziej mieszane uczucia Za tą cenę nie chcę zostawać w Tepsie, lecz chciałbym mieć taniej i więcej jak mam w neti, lecz nie mam ochoty na awarie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqb Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Netia korzysta z tych samych kabli co TP. Co do awaryjności, różnie z tym bywa.Zależy to przede wszystkim od tego, kto nadzoruje pracę w danym oddziale. Na Twoim miejscu przeszedłbym na Netie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Linia od jednego dostawcy a internet od drugiego to chyba zły pomysł. W razie awarii zacznie się spychologia, będą was odsyłać z jednej infolinii na drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
screw Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja mam net z Orange a telefon z TPSA i odradzam łączenie ofert. Generalnie wszystko chodzi tak że nie mam podstaw do narzekania, ale na podpięcie czekałem 35dni, a ostatni tydzień to była klasyczna spychologia - jedni odsyłali do drugich... Biuro Rachunkowe Nowy Sącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 No właśnie, początki są najgorsze. Ale później już idzie w porządku. Mam od wielu lat Neostradę a później Orange Freedom i nie było ani razu najmniejszej awarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.