maxii Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam pozycjonuje sklep https://www.suplementy24h.pl/ i mam taki problem utrzymywałem się na 3 miejscu w google pod słowo calivita ostatnio dzieje się coś dziwnego raz jest na tym 3 miejscu a raz jej nie ma w pierwszym 1000 stron pod słowo calivita, a konkretnie parę dni temu 1 dzień nie było jej w cale a potem była w google, wczoraj rano jej nie było, po 15tej znowu była, dziś jej od rana nie ma nie wiem co jest nie tak z moją stronką ?? Najlepsze Suplementy CaliVita International Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 normalka ... obecnie mam tak na wielu swoich serwisach. ale wytłumaczenie tego klientowi jest udręką Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxii Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Czyli się nie martwić stronka wróci na swoją pozycję? moim zdaniem nie jest to normalne stronka -wariuje- w google dosłownie, czy coś jest nie tak np: z kodem ?? Najlepsze Suplementy CaliVita International Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalL Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 U mnie też dzieją się niezłe jaj na rożne frazy - stronka skacze z top10 do top 50 niemalże z dnia na dzień, potem wraca i znowu wylatuje - chyba google trochę miesza;) Pocieszające jest, ze Zgred też ma takie jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyberek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Google Dance. Co zabawne, mając metodę na odpytanie google bez cachowania, cookiesowania itp można się przekonać, że co zapytanei to inne wyniki. Zależnie z którym data center aktualnie się połączymy. Sprawdźcie narzędzie mojego autorstwa: https://citystudio.no-ip.info/Ajax/check2/google.php Otwórzcie w kilku tabach jednocześnie i zobaczcie jak różne są wyniki. Tak czy owak takie skoki są skutkiem dodawania linków - na dodatek, jeśli skacze top10 - top50 np, to wyraźnie google zauważyło jakieś zmiany np w ilości linków, i teraz jeśli zmiany są tymczasowe (czyli walnęliśmy 100 katalogów na raz), to może się okazać że w efekcie spadamy na dół. Jeśli jednak tentendja (a raczej przyczyna zmiany) się utrzyma, to kończymy na wyższej pozycji. Takie moje spostrzeżenia, być może nie do końca słuszne. Fotografia Ślubna - Światłem Malowane - profesjonalna fotografia slubna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgadzam się z poprzednikiem , takie wahania skutek przyrostu ilości linków,teraz musisz utrzymać tempo przyrostu bo spadniesz w wynikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisu83 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 U mnie też stronki skaczą w wynikach z Top 10 do Top 140 już się za głowę łapałem ale odczekałem i wróciły do Top 10 Tanie strony www szybko i profesjonalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ballerina Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Potwierdzam, stronki w google skaczą jak porąbane z 40 miejsca do poniżej setnego, z drugiego na trzecie i odwrotnie na stronach nic się nie zmienia, rankiem strona jest na miejscu 40, popoludniem nie ma jej w pierwszej setce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 U mnie tak strasznie nie ma, ale spadek z 2 na 5 miejsce strasznie odbił się na ruchu na 3 str. Z 10.000 uu dziennie spadł do 2000. No i na 20 str. wyzerowano PR, między innymi na www.techmania.pl - za co? Myślałem, że może ktoś napisał do google, ale chyba nie. Miejmy nadzieję, ze to jest przejściowe. RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Twoja strona istnieje: - lata - miesiące - tygodnie ? To żadne GD. Obecnie wyniki zmieniają się dość często (zmiany są widoczne kilka razy dziennie). Prawdopodobnie testy wielkiego Brata Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Strona istnieje około 2 lat. RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxii Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam ponownie stronka nadal strasznie skacze ale teraz skacze w top 10 od 3 do 10 miejsca 2 pierwsze miejsca bez zmian a reszta skaczą robi się takie zamieszanie w top10 ?? Najlepsze Suplementy CaliVita International Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam ponownie stronka nadal strasznie skacze ale teraz skacze w top 10 od 3 do 10 miejsca 2 pierwsze miejsca bez zmian a reszta skaczą robi się takie zamieszanie w top10 ?? zapewne różne dc z nowym/starym silnikiem + dc, w których ogólnie zrobił się totalny bałagan (żeby nie powiedzieć dosadniej ). Normalne w ostatnich dniach i w sumie ciesz się, że to "skakanie" masz tylko w granicach top10, bo zdarza się dużo gorzej ;-) Jak zwykle rada jest jedna: spokojnie przeczekać, nie pierwszy i nie ostatni raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxii Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam ponownie, coś się stało i wywaliło mnie poza pierwszy 1000, zależy jak odświeżę czasami jestem na 9 miejscu albo w cale mnie wywala z google. nie wiem co jest dodałem do takich katalogów w onet, wp, katalogiseo Vip, gazeta, itp z wysokim PR najczęściej płatnymi, dodaje do 5 do 10 precli dziennie pare dni stronka była na 3 miejscu myślałem że już będzie spokój, a tu nic jeszcze gorzej, a i pod inne słowa stabilnie idzie w górę nie sieje tak. mam po raz pierwszy taki przypadek ??? Najlepsze Suplementy CaliVita International Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.