Skocz do zawartości

strona raz jest w google raz jej nie ma ?

maxii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam pozycjonuje sklep https://www.suplementy24h.pl/ i mam taki problem utrzymywałem się na 3 miejscu w google pod słowo calivita ostatnio dzieje się coś dziwnego raz jest na tym 3 miejscu a raz jej nie ma w pierwszym 1000 stron pod słowo calivita, a konkretnie parę dni temu 1 dzień nie było jej w cale a potem była w google, wczoraj rano jej nie było, po 15tej znowu była, dziś jej od rana nie ma nie wiem co jest nie tak z moją stronką ??

Najlepsze Suplementy CaliVita International

normalka ... obecnie mam tak na wielu swoich serwisach. ale wytłumaczenie tego klientowi jest udręką :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Google Dance. Co zabawne, mając metodę na odpytanie google bez cachowania, cookiesowania itp można się przekonać, że co zapytanei to inne wyniki. Zależnie z którym data center aktualnie się połączymy.

Sprawdźcie narzędzie mojego autorstwa:

https://citystudio.no-ip.info/Ajax/check2/google.php

Otwórzcie w kilku tabach jednocześnie i zobaczcie jak różne są wyniki.

Tak czy owak takie skoki są skutkiem dodawania linków - na dodatek, jeśli skacze top10 - top50 np, to wyraźnie google zauważyło jakieś zmiany np w ilości linków, i teraz jeśli zmiany są tymczasowe (czyli walnęliśmy 100 katalogów na raz), to może się okazać że w efekcie spadamy na dół. Jeśli jednak tentendja (a raczej przyczyna zmiany) się utrzyma, to kończymy na wyższej pozycji. Takie moje spostrzeżenia, być może nie do końca słuszne.

Fotografia Ślubna - Światłem Malowane - profesjonalna fotografia slubna.

U mnie tak strasznie nie ma, ale spadek z 2 na 5 miejsce strasznie odbił się na ruchu na 3 str. Z 10.000 uu dziennie spadł do 2000. No i na 20 str. wyzerowano PR, między innymi na www.techmania.pl - za co? Myślałem, że może ktoś napisał do google, ale chyba nie. Miejmy nadzieję, ze to jest przejściowe.

Twoja strona istnieje:

- lata

- miesiące

- tygodnie ?

To żadne GD.

Obecnie wyniki zmieniają się dość często (zmiany są widoczne kilka razy dziennie).

Prawdopodobnie testy wielkiego Brata :fool:

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Witam ponownie stronka nadal strasznie skacze ale teraz skacze w top 10 od 3 do 10 miejsca 2 pierwsze miejsca bez zmian a reszta skaczą robi się takie zamieszanie w top10 ??

zapewne różne dc z nowym/starym silnikiem + dc, w których ogólnie zrobił się totalny bałagan (żeby nie powiedzieć dosadniej :) ). Normalne w ostatnich dniach i w sumie ciesz się, że to "skakanie" masz tylko w granicach top10, bo zdarza się dużo gorzej ;-)

Jak zwykle rada jest jedna: spokojnie przeczekać, nie pierwszy i nie ostatni raz.

Witam ponownie, coś się stało i wywaliło mnie poza pierwszy 1000, zależy jak odświeżę czasami jestem na 9 miejscu albo w cale mnie wywala z google. nie wiem co jest dodałem do takich katalogów w onet, wp, katalogiseo Vip, gazeta, itp z wysokim PR najczęściej płatnymi, dodaje do 5 do 10 precli dziennie pare dni stronka była na 3 miejscu myślałem że już będzie spokój, a tu nic jeszcze gorzej, a i pod inne słowa stabilnie idzie w górę nie sieje tak. mam po raz pierwszy taki przypadek ???

Najlepsze Suplementy CaliVita International

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności