Skocz do zawartości

[Startup] WebPozycja.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Macie bardzo dobry system, i rewelacja, że darmowy.

Proszę tylko o stabilne działanie. Mój login zniknął z systemu, mam nadzieję, że to przejściowe kłopoty, które od czasu trafiają się wszystkim.

Trzymam kciuki!

MG

gg: 875320

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no to lipa :) a tak pięknie pokazywało mi pozycję poszczególnych fraz. Nie wiecie może czy to jednorazowy błąd czy też może w najbliższych dniach też można się spodziewać takiego psikusa ? Nie chce mi się dodawać wszystkiego od nowa tym bardziej jak by np. jutro znowu miało zniknąć

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Uprzejmie prosimy zgłaszać wszelkie problemy poprzez formularz kontaktowy zamieszczony na stronie, bowiem forum nie jest do tego najlepszym i odpowiednim miejscem.

logo_webpozycja.pl__black2.thumb.jpg.796363a0ce297966f73a6265ca52c6ea.jpg

System do Sprawdzania Pozycji Twojej strony www w Google oraz badania konkurencji

(koszt sprawdzania pozycji w Google dla 210 fraz: 24,34 zł/m-c)

• 1 miesiąc temu...

Nie wiem czemu ale zdarzają się dni w które pozycja na dane słowa kluczowe nie jest sprawdzana. Też macie coś takiego ? Pola wtedy pozostają puste (nie mylić z wypadnięciem z top100).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności