okazwłoka Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Spox, bez zobowiązań MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Przejrzałem wszystkie systemy i niestety (przepraszam) ale nie ma tam dla mnie nic wartościowego. Chociaż w sumie... do dywersyfikacji się przydadzą Edytowane 6 Lutego przez behawiorysa Oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Firma produkująca Xrumer i Xevil od ponad 20 lat jest czeską firmą. Owszem, Bootmaster jest z pochodzenia Rosjaninem, ale już dawno temu wyjechał z Rosji i mieszka w Czechach. Z tego, co wiem, w ekipie są programiści z Ukrainy, Białorusi, Rosji i Czech. Swój pierwszy XR kupowałem chyba w 2007 albo 2005 roku – już wtedy była to czeska firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego A ja już wtedy myślałem że jest RU Dlatego że troszkę dziwne, że firma z Czech tworzy oprogramowanie po rosyjsku, a nie na przykład po angielsku albo czesku Oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Przecież to nie jest pisane w rosyjskim języku, to pewnie w c++ A interfejs jest w różnych językach. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego najnowszą fv za xevil 7.0 dostałem z Gruzji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 5 godzin temu, behawiorysa napisał(a): A ja już wtedy myślałem że jest RU Dlatego że troszkę dziwne, że firma z Czech tworzy oprogramowanie po rosyjsku, a nie na przykład po angielsku albo czesku Od pierwszych wersji Xrumer jest tworzony w języku angielskim, chińskim i rosyjskim. Jest nawet Polski interface, chyba od wersji 7.0 ale niedopracowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Ok. Dawno temu tego używałem. Kojarzę tylko rosyjski @MaxPan jakie teraz proxy najtańsze, najlepsze do Xevila? I użytkownicy forum co używają Xevil: z jakich proxy korzystacie? . Edytowane 10 Lutego przez behawiorysa Oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Własny VPS + tunel IPV6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Coś więcej możesz powiedzieć, albo dać ci link do jakiegoś opisu? Chodzi mi o to tunelowanie, jak ustawić dla Xevila. Oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Trzeba kupić tani VPS chyba z Centos a dalej instalować tam darmowe oprogramowanie z Githuba. Jak kupisz Xevil na forum chyba jest temat z opisem jak to robić (tak mi się wydaje), dawno tam nie zaglądałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Kupiłem Xevila ale nie będę kupować VPS - korzystam z innego lepszego dla mnie rozwiązania. Ale interesuje mnie ta kwestia tunelowania. Oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Tunelują przez https://tunnelbroker.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Czym się sugerować z tych dwóch zrzutów? Na jednym jest poprawnie 141, na drugim 4157? Oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego To jest tak, że jak zrestartujesz xevila to te u góry się też resetują? Możliwe, że tak, ale nie jestem tego pewny. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi