My4tic Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Używacie/testowaliście: https://www.botmasterlabs.net/free/control.exe ??? Kaspersky mi się drze... SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) spokojna na Xrumera tez się drze, ale problem to zalatwia Edytowane 31 Maja 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My4tic Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Dzięki SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Napisze bo nie wszytkie osoby wiedza o co chodzi, wszystkie komu Xrumer wyłączał się, zapraszam na forum bootmastera gdzie jest opisane jak się pozbyć tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jak by kogoś interesowało jak skonfigurować xR żeby nie wpadać tak szybko na spam listy zapraszam do najnowszego wpisu: https://pozycjonowanie-rotfl.pl/stopspamfor...yc-tym-serwisem PS: Osoby czytające eng fora znają te metody więc dla nich nie będzie to nic odkrywczego - teoretycznie Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) O tym jest ot dawna post na forum botmastera również, wiec wszystkie osoby co maja legalna licencję teoretycznie miel by przeczytać. V 8 to będzie rozwiązane i to w bardzo ciekawy sposób, wiec czasu na stosowanie tego sposobu ( dość pracochłonnego jak na mnie) v V7 już zostało prawie nic. Edytowane 7 Czerwca 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Post jest ale wiesz jak w PL z ENG to jedno a drugie nie każdy zagląda na forum (sam znam naście osób co nie mają nawet tam konta - ja założyłem po 2 latach używania xR ) - daleki był bym od generalizowania że każdy kto ma xR legalnego ma tą wiedzę Dodatkowo nie kaźdy się na nową wersje przesiądzie tak szybko bo problem z modami będzie zapewne - ja dalej lecę na kilku modach pod 7.09 i nie zamierzam się przesiadać na wyźszą wersję Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) kosz Edytowane 7 Czerwca 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry_n Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 cześć w wersji 12 pojawia mi sie komunikat: recaptcha decoding is disable kiedy sprawdzam wersje 11 rechaptcha działa. nie zmieniałem żadnych ustawień. Ktoś miał z tym problem, jak to usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) prawdopodobnie w opcjach zaawansowanych masz wyłączony OCR. W wersji angielskiej to Setup of speed>>success ratę, coś tam namieszałeś. Nie jest to żądny problem z Xrumerem. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry_n Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 pomogło. musiałem przez pomyłkę to wyłączyć dzięki prawdopodobnie w opcjach zaawansowanych masz wyłączony OCR. W wersji angielskiej to Setup of speed>>success ratę, coś tam namieszałeś. Nie jest to żądny problem z Xrumerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Czy XR dodaje linki byle gdzie,byle jak, czy można sobie ustawić np. kategorię lub dział, gdzie link ma byc dodany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jakos czesciej mi sie ostatnio wiesza (swieza instalka XR) ;] jakis pomysly? W7 64bit, i5, 12GB, SSD + Microsoft Security Essentials Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jest na forum botmastera o tym - tymczasowe rozwiązanie https://en.botmastersupport.com/showthread.php?t=3785 Zmniejsz ilość wątków może pomóc Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi