bojanvuk Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Cześć, Czy na demie XRumera można się przekonać z jego prędkością chodziłby na danym serwerze? Pozdrawiam, B Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit! Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2 "Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Nie bo: - nie ma dema 7 (jest tylko jakies stare demo 5), 7 nigdy nie bedzie - demo ma ograniczona ilosc watkow do bodajze 15 Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 bojanvuk wiem co kombinujesz, ale NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanvuk Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 bojanvuk wiem co kombinujesz, ale NIE Nie wiem, czy wiesz co ja kombinuję . Chciałem sobie wybrać dobry VPS pod Xrumera. Pozdrawiam, B. Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit! Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2 "Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 tak oczywiście , przecież właśnie o tym pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nie, ON zawsze wie, nawet jak Ty nie wiesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nie igrajcie z Maxem on serio umie czytać w myślach jeśli chodzi o zamiary xRumera . Na 10 prób piracenia z tego co pamiętam jakie "Wywąchał" to większość była prawdą . Pozdrawiam barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Wracając do Xrumera właśnie gadałem z botmasterem parę dni temu i on kategorycznie zalecał na każdym VPS korzystać z pliku secure.exe ( jeśli już nie ma mozliwosci kupienia dedyka). Również nie polecam pzrenosic licencje z maszyny na maszynę częściej jak 1 raz na 30 dni. Po tym jak xserwer zmienił strategie, wiele osób szukało niedrogiej stajenki dla rumaka i spotkali się z czasowym banem bo zapomnieli że nie wolno przenosić licencje częściej jak 1 raz na 30 dni p.s na Neoxa nie zwracajcie uwagi odmówiłem jemu dostępu do forum, jak również nie chciałem zęby on kupował Rumaka jego z mojego refa, bo on jest człowiek delikatnie mówiąc mało ogarnięty w tematach softów SEO a wymaga szczególnej troski ( co mogą potwierdzi chyba wszystkie producenci softów, usług (seocat, proxymarket, omniadd, omniping i td) , moderator tego działu nie jeden raz przywoływał jego do porządku ostaniu w temacie OmniPING) Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Czy ktoś spotkał się z przypadkiem kiedy po używaniu Elinks List Xr po stworzeniu nowego projektu postuje jako poprzedni użytkownik z poprzedniego projektu?? Dotychczas albo tak nie robił albo tego nie zauważyłam, ale dziś widzę wyraźnie, że postuje jako user z innego projektu. Wykasować Registered Accounts.txt czy jakoś inaczej sobie można poradzić? Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benusso Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Koledzy, zbiera wam hrefer 3.85 adresy z Google ? Czy używam proxy czy nie, to hrefer ładnie zbiera mi adresy z yahoo, binga ale z Google wcale, nie wiem co jest grane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 ja harestuje scrapeboardem , hreefera już ot dawna nie odpalam ale ewidentnie twoje proxy po-prostu maja bana w Google i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-finanse Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 benusso: zainwestuje w nowe proxy/testnij i będzie wiadomo. Najprostszy sposób bo prawd. jest tak jak pisze kolega wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanvuk Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Czemu harvestujesz scrapeboardem, a nie hreferem lub scrapeboxem? Pozdrawiam, B Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit! Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2 "Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Czemu harvestujesz scrapeboardem, a nie hreferem lub scrapeboxem? zgaduję bo wg niego jest lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) dokładnie , prawie wszytko harwestuje scrapeboardami, fora, katalogi, ksiegi gosci, wikipedje i td Edytowane 31 Maja 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi