PL-mann Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ooo widzę znowu "przerwa na reklamę" '' ; ) Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iMariush Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Kody premium do tematycznego katalogu: katalogslubny24.pl (ślub i wesele). https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry923951 Inteligentne mieszkania Smartwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Udostępniam kod do https://www.companydirectory.pl - wylosowałem go w Seokod i przez przypadek kliknąłem nie tą opcję co trzeba - miało być rezygnuj Najprawdopodobniej wpis premium. Kod to: X84667C8 Kto pierwszy - ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agland Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Udostępniam kod do https://www.companydirectory.pl - wylosowałem go w Seokod i przez przypadek kliknąłem nie tą opcję co trzeba - miało być rezygnuj Najprawdopodobniej wpis premium. Kod to: X84667C8Kto pierwszy - ten lepszy Dzięki za kodzik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazeta Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) Witam, w ostatnich dniach został uruchomiony katalog sklepów pod adresem sklepy.gazeta.pl, do którego serdecznie zapraszam. Wpis podstawowy już od złotówki. Katalog moderowany w silnej domenie. Prace nad katalogiem nie zostały zakończone i będę wdzięczny za wszelkie uwagi dotyczące jego funkcjonalności, procesu rejestracji czy użytkowania.(najlepiej na maila sklepy@gazeta.pl nie ma co zaśmiecać tematu z darmowymi kodami) W zamian oferuję darmowe kody aby umożliwić użytkownikom zdobycie informacji, które są niezbędne do wystawienia rzetelnej opinii Należy trzymać się zasad i strony nie powiązane z tematyką katalogu(ecommerce) nie zostaną dodane, więc próżny trud. Unikalność opisu mile widziana, szczególnie kody Gold i Silver. Każdy ma prawo do jednego kodu, proszę o uczciwość. (Podkreślone kody zostały wykorzystane) //Kolejnej aktualizacji wykorzystanych kodów dokonam około północy Wpis podstawowy: focep1 focep2 focep3 focep4 focep5 focep6 focep7 focep8 focep9 focep0 Silver: foces1 foces2 foces3 foces4 foces5 foces6 foces7 Gold: foceg1 foceg2 foceg3 foceg4 Będę edytował post na bieżąco i podkreślał wykorzystane kody. Pozdrawiam Edytowane 20 Września 2011 przez Gazeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihauu Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 www.lira.net.pl pr 4 lir1 ... lir15 Mocny link za złotówę! Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borgan Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam, Dzisiaj kolejny pakiet darmowych kodów do katalogu. MCkatalog katalog ston www - statystyki Alexa, Compete w wizytówkach katalogu. Dodatkowo automatyczne podlinkowanie na Twitterze oraz innych serwisach co gwarantuje natychmiastową indeksację waszej - podstrony (wizytówki) w wyszukiwarkach. Opisy unikalne (przy opcji za free mają być uniki a nie powielana wlepka) oraz prośba o klik na +1(w stopce strony). https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=90#entry924770 Pozdrawiam. Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL-mann Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witaj Gazeta! Dziękuję za kod, jeden udało mi się upolować. Aby nie zaśmiecać tego wątku Darmowe kody pozwalające na bezpłatne dodanie wpisów do płatnych katalogów proponowałbym założyć oddzielny temat w Katalogi i Preselle. Prace nad katalogiem nie zostały zakończone i będę wdzięczny za wszelkie uwagi dotyczące jego funkcjonalności, procesu rejestracji czy użytkowania. Jeśli chodzi o jakieś uwagi to tak na szybko - na stronie głównej pod TOP 10 są TOP 1 KATEGORII: ALKOHOLE. Wydaje mi się, że kategorii powinno być trochę więcej, chyba tam macie jakiś mały błąd. P.S. Czy Gazeta to Ty Lukas_79 Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sespo Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Katalog stron gigacat Kody do kategorii premium: pio01 pio02 pio03 pio04 pio05 pio06 pio07 pio08 pio09 pio10 Proszę o przeczytanie regulaminu przed dodaniem wpisu. Pozdrawiam Gigacat - moderowany katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ones Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Edytowałem już istniejący wpis , modyfikując go na premium.. Myślę, że z tym problemu nie będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0s1 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ja wykorzystałem pio02. zrobiłem podobnie jak przedmówca Certyfikaty energetyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budomaxparkiety Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 wykorzystany pio05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaysoon Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Zielony katalog poukładanych stron. Kody do katalogu w wersji premium: PUZZLER1 PUZZLER2 PUZZLER3 PUZZLER4 PUZZLER5 PUZZLER6 PUZZLER7 PUZZLER8 PUZZLER9 PUZZLER10 Zapraszam Ranking pralek Najnowszy ranking telewizorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lance Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 nie ma juz :/ Branżowy magazyn menedżerów transport kolejowy, port lotniczy - biznes i logistyka. Szkolenia e-marketing i reklama internetowa na wszystkich poziomach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 (edytowane) Tylko dla stron które jeszcze nie zostały dodane! https://www.katalogowanie.danielburchardt.pl PROMO100 Kod ważny na 100 dodań. Edytowane 22 Września 2011 przez wlamywacz https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi