TheMatthew173 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Problem wysłać SMS'a? Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duri Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Nie żaden problem, do wielu katalogów wysyłałem i wysyłam sms-y. Moderowany katalog stron internetowych 123seo.com.pl. Serdecznie zapraszam do dodawania wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Problem wysłać SMS'a? Skoro nie problem to wyślij i podaj kod Duri. Będzie na pewno wdzięczny:) Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duri Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Z pewnością tak zrobię Moderowany katalog stron internetowych 123seo.com.pl. Serdecznie zapraszam do dodawania wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaesaR2005 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Mamy dla Was więcej darmowych kodów, tym razem oferuję darmowe kody (wpis brązowy) do katalogu seo-go24.net (PR 3): ****** pio1 ... pio10 ****** Dodałeś stronę do katalogu? Dołącz do osób które LUBIĄ naszą stronę na Facebook:-) Kliknij na LUBIĘ TO! .:GRUPA SEO 24:. to aktualnie 20 mocnych katalogów o wysokim Page Authority oraz Domain Authority. Spis katalogów znajduje się tutaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 pio1, pio2, pio3 oraz pio5 dziękuję pięknie:) Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneczka86 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 wszystkie kody wykorzystane już niestety i więcej nikt nie napisał. szkoda gadać i wałkować w kółko żeby pisać bo ludzie tracą czas na sprawdzanie. Trends.pl- projektowanie stron www, kampanie Facebook, Adwords! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ja wykorzystałem dwa, ale nie pamiętam które to były. Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) 10 kodów do płatnego katalogu o tematyce sklepów, sklepów internetowych: https://promowaniesklepow.pl 1. KXGUQX7E 2. B422Q253 3. NLD1U5EH 4. WP7NA67B 5. LHQWLQHQ 6. 5NI174Q5 7. 9D9ZRHHU 8. E1V1DL7B 9. BSFZA4D6 10. 6X29GHH5 https://promowaniesklepow.pl Kody typu - Dotpay SMS. Edytowane 23 Maja 2013 przez proton Maciej Mortek - Projektowanie stron www Tarnów Moje najnowsze precle lub katalogi: Precel o tematyce IT | Precel o teamtyce nieruchomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olszyna-Wroclaw Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 min. 1000 znaków wpisano~ Za krótki opis (1060 znaków) Maszyny czyszczące | Chemia profesjonalna Jednocześnie polecamy włoskie myjki ciśnieniowe firmy Maer. Ponadto sprzedajemy też wózki serwisowe. Zapraszamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisdom Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ŻADEN kod nie działa... sprawdzałam 3 min. po dodaniu posta.. ściema jak nic.. Rejestracja Czasu Pracy i Kontrola Dostępu dla firm Nowość na rynku oświetleniowym - żarówki pełnospektralne firmy Viva Lite Rewelacyjna, klimatyczna restauracja w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 zapraszam do zamieszczania wpisów do moich katalogów polandexpress.com.pl, i rava.com.pl, strony maja około 10 letnią historię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrml Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) wirus Kryptik na stronie polandexpress.com.pl Edytowane 23 Maja 2013 przez piotrml multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneczka86 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 chyba nieodpowiedni post do reklamowania swoich katalogów:) (czytaj: "Darmowe kody pozwalające na bezpłatne dodanie wpisów do płatnych katalogów") to taka mała dygresja Trends.pl- projektowanie stron www, kampanie Facebook, Adwords! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) darmowe posty = darmowe kody poco mam zaśmiecać jakimiś kodami, jeśli te katalogi będą darmowe, i później ma być 30 postów że "nie zdążył wykorzystać" usunąłem te reklamy one były przyczyną wirusa. Edytowane 23 Maja 2013 przez kuba1110001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi