Vadmin Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Albo coś jest nie tak, albo już wszystkie kody wykorzystane we wszystkich katalogach, poza tym w we wszystkich katalogach jest jedna denerwująca rzecz jeżeli wybiorę kategorie a potem zmienię rodzaj wpisu to muszę wybierać kategorie od nowa. zwracam honor kody działają, w realpagerank.pl coś nie tak z obrazkami przy kategoriach? Edytowane 14 Listopada 2012 przez Vadmin Wyposażenie kuchni domowej i profesjonalnej: aGusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Gaw Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Jeśli chodzi o zmiane typu wpisu to wydaje mi sie ze wszędzie tak jest. Większość kodów jest expresowo wykorzystywana. Kolejne multikody Proszę dodawanie różnych stron, rożnych i sensownych opisów. 8P69U13S SYZ2EJNE P8QYN67I NEBB6UG1 Edytowane 14 Listopada 2012 przez M_Gaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadmin Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Witam, Dzięki udało mi się skorzystać z tych katalogów: seo-adresy.pl seo-adres.pl salonseo.pl robota-seo.pl realpagerank.pl real-pagerank.pl proxyseo.pl prezentacje-seo.pl pisanie-seo.pl pay-seo.pl ogloszenia-stron.pl netia-sklep.pl neo-sklep.pl moneyseo.pl markowy-katalog.pl kozak-katalog.pl kod-strony.pl kod-stron.pl katalogionline.pl internetowa-baza.pl inne-witryny.pl free-katalog.pl firmowe-katalogi.pl doradca-seo.pl e-katalogi24.pl domena-dns.pl dodawaj-wpisy.pl dobra-frima.pl cms-wordpress.pl centrum-seo.pl za pomocą kodu 8P69U13S Nie zauważyłam żadnych błędów w funkcjonowaniu. Edytowane 15 Listopada 2012 przez Vadmin Wyposażenie kuchni domowej i profesjonalnej: aGusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Gaw Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) PR4SI3HM L2EHFRA9 77XBJ49Q multikod 30 zasady jak wyżej Edytowane 15 Listopada 2012 przez M_Gaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Kody do www.seokatalog.pl znajdziecie TUTAJ, zapraszam W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4 Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaesaR2005 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Przygotowaliśmy dla Was, nowe darmowe kody - dla "Wpis brązowy" , aktualny Page Rank katalogu = 4. Szczegóły dotyczące propozycji oraz kody zamieściliśmy na Facebooku, zapraszamy > TUTAJ Dodałeś wpis, odwiedź naszą stronę i kliknij na button Lubię to! Zapraszamy .:GRUPA SEO 24:. to aktualnie 20 mocnych katalogów o wysokim Page Authority oraz Domain Authority. Spis katalogów znajduje się tutaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxii Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dwa gratisowe multikodziki HW819DCN70 IN761FBO07 https://www.zadbane.seokatalogi.eu/ Pozdrawiam MM Najlepsze Suplementy CaliVita International Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nigellus Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam serdecznie, z racji tego, że katalog jest mniej więcej zagospodarowywany na nowo - otwarte są DARMOWE wpisy. Katalog jest porządnie podlinkowany. https://northnewport.com/ - mocny katalog stron z PR = 3! UWAGA! Wymagania to zaledwie 300 znaków - stąd przyjmowane będą wyłącznie unikalne opisy. Myślę, że każdy może sklecić te 2 zdania dla dobra swojej strony. Zapraszam do sugerowania wpisów, wieczorem nastąpi moderacja. Jak długo wpisy będą otwarte będzie zależało od ich jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nowy katalog Zarbi.pl PR1 oraz stary katalog Harbi.pl PR2 Kody: PIO01 do PIO20 M. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goniącSEO:) Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ach...jakoś nigdy nie mogę zdąrzyć...kod PIO01 wykorzystany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzegard Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Sufler MultiKod wpis zwykły ---> PIOPROMO Baltic Sail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares89 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Skorzystałem dziękuje LinkCentrum - nowoczesny moderowany katalog stron www Moje portfolio - strona www na Twoją kieszeń! rzeźby z węgla - CarboArt Artystyczne wyroby z węgla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafso Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisdom Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Dzięki, również skorzystałam. Rejestracja Czasu Pracy i Kontrola Dostępu dla firm Nowość na rynku oświetleniowym - żarówki pełnospektralne firmy Viva Lite Rewelacyjna, klimatyczna restauracja w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Dzięki przydało się Galeria zdjęć https://www.nl2.pl, Schematy https://www.tranzystor.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi