edu-write Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 witam, czy zna ktoś może hosting gdzie można zakupić małe konta do 100mb z transferem do 1GB z możliwością zakupu każdego konta na innym IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 https://www.iswift.pl/s/oferta/ Pakiety SEO multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 iswift.eu edit: Oden ubiegłeś mnie topx.pl - linki SEO - AKTUALNIE PROMOCJA 40% NA LINKI ZE STRON GŁÓWNYCH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Isiwft za 20pln/rok ( 300mb/3GB ) lub szybki-serwer za 15pln/rok ( 100mb/1GB)-polecam dwa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Jak dedykowane ip to elock.pl i opcja reseller(trzeba sie dogadac z adminem:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dextii Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 nazwa.pl też ma dedykowane adresy ip, 366zł rok. www.itnetteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 spróbuj też hostnine.com reseller i dreamhost.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 nazwa.pl też ma dedykowane adresy ip, 366zł rok. Cena ip to teraz 1$ msc wiec 12 dolarów rocznie liczac po dobrym kursie 2.50 to za rok wychodzi 30zł widzisz przebicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 IP tak z zalozenia to sa bezplatne. To kto naklada jaka marze zalezy od tego ile ich ma dyspozycji i jak je "szanuje". OVH sie np. dostalo za rozdawanie IP do ripe z tego co mi wiadomo.. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dextii Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 nazwa.pl też ma dedykowane adresy ip, 366zł rok. Cena ip to teraz 1$ msc wiec 12 dolarów rocznie liczac po dobrym kursie 2.50 to za rok wychodzi 30zł widzisz przebicie? tylko że w nazwa.pl dostajemy jeszcze dobry spory hosting w tych pieniądzach ;p + fakture vat, a z tymi hostami z USA to różnie bywa, no i suport ... a ja jakoś polubiłem nazwa.pl i mam już ładnych parę serwerków u nich co nie oznacza, że inni nie mają lepszej oferty. www.itnetteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu-write Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 znam oferty iswift i ionic ale niestety te tzw. ,seopaczki" mają jedną dużą wadę, zwykle różnią się tylko jedną cyfrą i w dodatku lecą po kolei... Dlatego szukam na osobnych kontach aby zdobyć ip-eki z różnych klas adresowych. Może ktoś jeszcze coś zna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Ionic SEO - i poprosić o rozłożenie kont na różne IP, lub zakupić dedykowane Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dextii Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Ionic SEO - i poprosić o rozłożenie kont na różne IP, lub zakupić dedykowane rozumiem, że te konta SEO mają do dyspozycji 100 ipków, a jeśli chcemy dedykowane to dodatkowo bez ograniczeń po 2,5zł ? www.itnetteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 znam oferty iswift i ionic ale niestety te tzw. ,seopaczki" mają jedną dużą wadę, zwykle różnią się tylko jedną cyfrą i w dodatku lecą po kolei... Dlatego szukam na osobnych kontach aby zdobyć ip-eki z różnych klas adresowych. To naprawdę słabo znasz ich oferty, a na pewno iSwift.pl. Przynajmniej 10 różnych klas A i ponad 20 różnych klas C(to na oko bo nie chce mi się zagłębiać) Oferty ionic.pl nie znam, ale zapewne też mają to zupełnie inaczej rozłożone niż piszesz:) Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 edu-write: to jeszcze sprawdz neteasy.pl i lokoz.info. z neteasy mam 2 konta seo i kilka klas adresowych dla 10 ip (80.46.x.x, 79.133.x.x itd). w lokozie sa mniej zroznicowane, ale az 64 . pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.