stilly Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Znalazłem ostatnio dość ciekawy projekt pod adresem: https://www.seopanel.in/ Nie jest to projekt najwyższej klasy ale jest darmowy i samemu można napisać trochę kodu Jeżeli się przyda to fajnie a jeżeli już coś było na forum to przepraszam bo nic nie znalazłem. Pozdrawiam i miłej zabawy przy panelu Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Dzieki za link Udalo Ci sie to porawnie zainstalowac? U mnei niby wszystko ok, ale nie dziala sprawdzanie pozycji, a na tym najbardziej mi zalezalo. Dodalem keywordsy i nic sie nie pokazuje, a raportu tez nie idzie wygenerowac... Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilly Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Jeżeli Tobie nie działa to pewnie za dużo zapytań masz z jednego IP. Skrypt oryginalnie (chyba) nie posiada maskowania proxy pewnie będzie trzeba dopisać dodatkową funkcję. U mnie wszystko chodzi serwer w o12.pl Pozdrawiam Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Całkiem fajny skrypcik Dysponuje ktoś dużą bazą zagranicznych phpLD ? Z tego co widzę właśnie ten skrypt obsługuje seopanel. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Nuta-- Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 witam a mi coś nie chce utworzyć tabel w bazie. mógłby mi ktoś podesłać strukturę .sql na maila nuta76 wiadomo co na gmailu? może to jakiś problem z instalatorem. N. www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3 Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Udało się komuś uruchomić Keyword Position Checker na home.pl? Udało się - po prostu panel admina, mało intuicyjny [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 No dokladnie torche to zamotane. Przydalaby mi sie funkcja stworzenia porjektu stronki, dodania keywordow i sprawdzeniw szystkich najlepiej z cron. A tutaj trzeba sprawdzac po jednym i to jeszcze recznie... Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 zakręcony to mało powiedziane. i przeładowane niepotrzebnymi funkcjonalnościami i opcjami Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 zakręcony to mało powiedziane. i przeładowane niepotrzebnymi funkcjonalnościami i opcjami ale za darmo, wiec jakas baza do przebudowy jest ;> pytanie moje do pozostalych czy znacie alternatywne oprogramowanie tego typu - darmowe/platne? Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 yellow nie jestem programistą ale coś mi się wydaje, że łatwiej będzie komuś napisać od zera niż przerabiać to Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 yellow nie jestem programistą ale coś mi się wydaje, że łatwiej będzie komuś napisać od zera niż przerabiać to Nie no bez przesady, duzo tego to tam nie ma - w najgorszym jednak wypadku mozna powyciagac to co sie przyda i zrobic projekcik z nieco mniejszym rozmachem ;_) swoja drogą, wlazlem w generowanie raportu i wybralem fraze kluczowa, myslalem ze pokaze mi sie piekny raport ale zamiast jego dostalem tylko info Successfully crawled keyword {fraza_kluczowa} results from www.google.com..... i teraz pojecia nie mam gdzie takowy raport mozna zobaczyc :_) Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 że łatwiej będzie komuś napisać od zera niż przerabiać to Kod jest całkiem czytelny i dobrze zorganizowany, to było pierwsze co mi się rzuciło w oczy. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 jak kod dobrze prowadzony to taniej będzie przerobić czy dodać nową funkcję, ale to rzadkość że ktoś pisze w PHP kod taki że da sie coż z tym zrobić , sam język niestety jaki jest kazdy widzi Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b79 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 wygląda obiecująco, ale jak daje dodanie keyworda wybieram domene zaznaczam wszystko, to bez wzgledu ile wyszukiwarek bym zaznaczył to i tak pisze ze pole nie moze byc puste czyli tak jakby nie rozpoznawal tego ze pole jest juz zaznaczone, mial ktos podobny problem ? SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji. W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie. centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 @yellow masz tam zaklada Reports i tam musisz sobie wygenerowac na dany przedzial dni. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.