kazek1986 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Cały czas zastanawiam się jakie anchory należy używać kiedy linkujemy swoje zaplecze? Z tego co mi wiadomo to najlepiej jeżeli linkowane byłoby takimi frazami na które pozycjonowana jest strona którą te zaplecza dopalają, ale czy wtedy nie tworzy konkurencji dla pozycjonowanej strony? Czy może używać frazy związane z tematyką strony pozycjonowanej ale nie te na które tą stronę pozycjonujemy? Jeszcze jedna możliwość jaką widzę to linkowanie zaplecza anchorami long-tail pozycjonowanego serwisu. W jaki sposób Wy to robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Trzeba linkować anchorami powiązanymi z linkowana strona:) Jeżeli zapleczowe jest śmieciowe(typowe zapleczowe darmowa grafika itp) to trzeba linkować takie tak żeby nie pokazywać się w topie. Jeżeli wartościowe to trzeba tak żeby się pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Damek Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Zawsze możesz wykonać przekierowanie 301 z domeny zaplecza na domenę pozycjonowaną jeśli domena zaplecza wyskoczy Ci wysoko TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce. KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy. NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 ... Z tego co mi wiadomo to najlepiej jeżeli linkowane byłoby takimi frazami na które pozycjonowana jest strona którą te zaplecza dopalają, .... Błąd odwrotnie, linkować innymi frazami aniżeli linkowana storna dopala Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Jeżeli zapleczowe jest śmieciowe(typowe zapleczowe darmowa grafika itp) ... Na darmowej grafice też może być wartościowe zaplecze, prze wszystkim liczy się treść, oczywiście zależy jaka to darmowa grafika ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 ... Z tego co mi wiadomo to najlepiej jeżeli linkowane byłoby takimi frazami na które pozycjonowana jest strona którą te zaplecza dopalają, .... Błąd odwrotnie, linkować innymi frazami aniżeli linkowana storna dopala Bardzo proszę o jakiś krótki przykład bo trochę się w tym pogubiłem. z góry dzięki! mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek1986 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Jeżeli np. pozycjonujesz witrynę na frazę konto firmowe, to zaplecze z którego linkujesz tą witrynę linkujesz na frazy takie jak: rachunek firmowy, konto dla firmy itp., czyli frazy związane z tematyką witryny pozycjonowanej ale nie takie same, przynajmniej ja to tak rozumuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Moim zdaniem Xann sie myli. Oczywiscie uprzedze tu jego argument ,ze to po to zeby zaplecze nie przeskoczylo strony... https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
messina Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 No to jak w końcu? Sprzedam bazę meilingową agencji interaktywnych i reklamowych - 10 000 adresów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Tak jak kazek1986 napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 zbierać trzeba wszystkie linki, ostrożnie tylko trzeba dozować linki z anchorem na który chcemy pozycjonować stronę docelową. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Mam pytanie co do likowania zaplecza. Chodzi o ilość ile tych lików w jeden dzień dodawać żeby nie dostać filtra na danom fraze, gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 @Przemo32 - jeśli będziesz różnicował anchory to raczej nie przejmowałbym się zbyt dużym przyrostem linków. Nawet jeśli dostaniesz bana to jest to tylko zaplecze i w każdej chwili możesz postawić następne BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattm Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Nie można też przesadzać bo niby postawi się następne, ale czas poświęcony będzie stracony. Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ... Z tego co mi wiadomo to najlepiej jeżeli linkowane byłoby takimi frazami na które pozycjonowana jest strona którą te zaplecza dopalają, .... Błąd odwrotnie, linkować innymi frazami aniżeli linkowana storna dopala Moim zdaniem Xann sie myli. Oczywiscie uprzedze tu jego argument ,ze to po to zeby zaplecze nie przeskoczylo strony... Ja myślę, że oboje mają rację. Kwestia tego, które będzie bardziej skuteczne ale to wypadło by test zrobić. Tylu ilu pozycjonerów tyle przepisów na sukces :-) Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.