FiKaS Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Michał - teraz śmiga aż miło :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Mi wczoraj w nocy jeszcze wyskakiwał Error, ale dzisiaj nie zuaważyłem na razie. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 teraz mam zwiechy - cache sie sypie i pewnie swapuje na dysk Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Nie możliwe, żeby z dnia na dzień wydajność tak spadła. Prawdopodobnie coś nie tak z konfigiem cache / mysql, albo hardware się sypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 powrócił problem:) ale teraz to nie wina tych co dużo piszą bo ja od kilku dniu ciągle w top20 w czołówce muszę trochę dać luzu dla forum. Ale staram się pomagać mam nadzieje że nie macie mi tego za złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 No dzisiaj troszkę szarpie - kilka razy już miałem problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ja też mam errorki. To wina tego skryptu. Zmienić na by przemo i będzie śmigać akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 W sumie to działanie jest dziwne, bo są momenty, że działa normalnie, a za chwilę albo się sypie całkiem, albo ładuje się przez minutę, a nawet nieraz dłużej HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Tak, dziś jest masakra jeżeli chodzi o dostępność PiO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 To wina tego skryptu. Zmienić na by przemo i będzie śmigać Przy tym ruchu bazie i przybywających postach Przemo nie wytrzyma , a dokładniej serwer wtedy to w ogole szarpnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Przecież Tomahawk żartował [tak mniemam] ... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 no wysylanie lub kasowanie pw czasami trwa po kilka minut i nie wiadomo czy cos zrobilo czy nie. o ile podczas wczytania postu widac od razu error to przy pw nie. ogolnie od momentu jak pierwszy raz pisalem ze chodzi do bani wiele sie nie zmienilo. Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 U mnie problemy od jakiegoś tygodnia. Ciągle Driver error... Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Proponuje zrzutę na lepszy serwer, zrzuta dobrowolna, bez wypisywania nicków kto co wpłacił, ile itp, bez jakiś dostępów do zamkniętych for, bo to ma być dla nas, dla przyjemniejszego dostępu, dyskutowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 jak narazie to sobie tutaj gdybamy a nie wypowiedzial sie zaden z oficjeli... wiec moze zacznijmy od tego a potem szukajmy rozwiazania. Wczoraj wieczorem to byla po prostu tragedia.. po 15 minutach odswiezania strony, wylaczylem forum :] Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.