shpyo Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 U mnie bez zmian. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Spadek - jedna domena z PR3 na PR2 - reszta bez zmian. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 to dopiero początek - update jest od kilku dni Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Właśnie mój katalog dostał z PR0 -> PR2 Edit. Teraz jak sprawdziłem drugi raz Scrapeboxem to pokazło mi 0 Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 potwierdzam, częśc domen na różnych DC zmieniła parametry. Więc chyba się zaczęło STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iMariush Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 A takie czarne scenariusze co niektórzy przedstawiali że już koniec z PR U mnie póki co z PR0 na PR1 limey.pl Inteligentne mieszkania Smartwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Na wszystkich stronach zmiany PR, więc jest Update "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - kod rabatowy do SEOhost 40% - lub inne Kupony rabatowe - kupon rabatowy - #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2005 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 U mnie póki co z PR0 na PR1 limey.pl Ja widzę 0 dla limey.pl, czym ty to sprawdziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 U mnie nic się nie zmieniło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 U mnie póki co z PR0 na PR1 limey.pl Ja widzę 0 dla limey.pl, czym ty to sprawdziłeś? Zanim pojawi się update na wszystkich DC to pewnie minie trochę lysy;) Zobacz Sobie np tym co Neon podawał: www.linkvendor.com/seo-tools/multi-pagerank.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 U mnie ogólnie wzrost PR. Jedna strona nawet dostała PR6. RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Według powyższego narzędzia jedna moja domena dostała PR8 z PR0 - Zobaczymy jak będzie faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 O jakim narzędziu mówisz? Strona o której pisałem od bardzo dawna miała PR5 i zasługiwała według mnie na PR6. Ale fakt, za parę dni unormuje się wszystko. RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 @krzys2 wyprzedziłeś mnie z postem, stąd te nieporozumienie, chodziło mi o narzędzie z linka podanego przez @mimik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 u mnie bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.