Dralik Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 @warek44 Głównie PR zmienia swoją wartość Pozycję jak to pozycję jedna w dół druga w górę normalne SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 mam nadzieję, że to się jeszcze przemiesza, bo moje 2 stare stronki z 4 na 3, a jakieś nowe badziewie z 0 na 2... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 U mnie spamy w filtrze zarobiły PR1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Altaica - nie potrzebuje, wzrosty mam na zawołanie, zdrowe żywienie, zdrowe seo itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Tak był update pr konkurencja spada moja rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek84 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mnie na główne frazy wywaliło z top 10 na ponad 100 a na pocieszenie mam dzisiaj z PR2 na PR3 :/ Wolał bym spadek PR na korzyść pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Matt [ nierzetelny partner ] twierdził, że w tym roku nie będzie update U mnie prawie same wzrosty, kilka blogów z PR N/A wpadło na PR 0, ale większość "świeżaków" na PR 1, PR2. A u Was? Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspolczynnik Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 nie twierdził, że nie będzie Powiedział, że gdyby był update to byłoby to zaskoczeniem Wspolczynnik.pl - darmowy katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takitam Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 I jest zaskoczeniem:) Googol mikołaj Jeśli rzeczywiście chcesz zaoszczędzić pieniądze na wtyczkach i motywach do WordPress oraz otrzymać roczny dostęp do najnowszej wersji Wtyczki lub Motywu do WordPress sprawdź ofertę Wphocus.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Powiedział, że gdyby był update to byłoby to zaskoczeniem On przecież dobrze wie, kiedy będzie update To na pewno nie było planowane z dnia na dzień. Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 mam pytanko do bardziej doswiadczonych w updejtach - bedzie jeszcze jakaś korekta na dniach ? Na jednej stronie miałem rano PR0 - teraz jest 1 a linki podobne do tej która dostała PR4 i ... apetyt rośnie w miarę jedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 może świętowali i ktoś niechcący kuflem przydusił przyscisk start Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farcrytabor3 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 mysle ze jutro to jeszcze na bank beda jakies ruchy, pojutrze moze tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Się znów namiesza w handlu linkami i domenkami... Dziś ścięty mikołaj Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.