Skocz do zawartości

Ogólnopolskie SeoParty

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

nio - bo trzeba jeszcze 2dnowke wynegocjować z dziećmi a w szczególności z ŻONĄ i kochanka :) :)

żona i dzieci puszczą, ale pewnie z kochanka będzie najtrudniej :)

no fajnie było by wiedzieć o tym jak najszybciej bo później to może być problem nie tylko z przepustką z miejsca zamieszkania ale i z nowym lokum

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

HA ! cytuję swoją " a siedź sobie i dwa dni " - ZONK - czuję że będę stratny :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

to jest ta sala czy nie :) bo trzeba coś rezerwowac - no i ile dni :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

@Xann - jest jakas agenda przygotowana?

zastanawiam sie, ale tylko w przypadku imprezy dwudniowej - 6h w pociagu w jedna strone to tylko oplacalne z opcja noclegu (tj. 'dyskoteka' + dwie godziny snu i dzien drugi :D)

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

sagi: rezerwujemy pokoje 2-osobowe - wyjdzie taniej ;)

Już oficjalnie mogę powiedzieć

Sale obok dyskoteki czyli tą co ostatnio udało mi się zarezerować z 20 na 21 tj z soboty na niedziele rezerwacja obejmuje 20 osób za które zapłaciłem czyli pierwsza 20 ma wstęp sponsorowany przez Xanna'a pozostali płaca wejściówke 10 zł

UWAGA ważne: lokal wpuszcza od 21 lat i nie mozna byc w butach adidasach oraz ubraniu dresowym bo sie nie wejdzie

edycja: błędna data ;)

Marketing internetowy dla firm

13/14 ? miało byc 19/20 ... no kurfa bez jaj !

ja juz dzis wstepnie rezerwacje rozpatrywałem ...

edit: za moment w Kampanii w Wawie zarezerwuje stolik na 30-40 osób ... w morde mać ... w tym samym terminie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności