kriss83 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam, Moj nowy katalog na skrypcie OtwartyMini Jak narazie darmowy, jezeli beda dodawane spamy i zapleczowki to wstawiam SMS LINK: Katalog Stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolekpl Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 katalog bardzo mi się podoba i już dodałem swoje wpisy (jeden unikalny) ! Pozdrawiam. PS. Pododawaj więcej podkategorii. Najtańsze badanie gleby w Polsce ! Dodaj firmę do katalogu firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ntin3l Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 jak na darmowy skrypt prezentuje się nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damcar Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 jak na darmowy skrypt prezentuje się nieźle juz płatny i wysłałem sms-a i otrzymałem odpowiedz: bład, wiadomość została na zły numer lub treść jest zła itd. Ponowiłem próbę i to samo. Dodatkowo :oczekujących wpisów: 1048 Nieruchomości Kamień Pomorski i pas nadmorski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 skąd wziął się ten skrypt ;d ? jest darmowy ? mówie o tym modzie, bo sporo tych katalogów ostatnio się przewinęło www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ale linków w stopce troszkę jest mówie o tym modzie, bo sporo tych katalogów ostatnio się przewinęło Otwarty mini v2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damcar Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 skąd wziął się ten skrypt ;d ? jest darmowy ? mówie o tym modzie, bo sporo tych katalogów ostatnio się przewinęło chodzi my wyłącznie o błędy z płatnościami sms bo nie można dodać wpisu, a widząc taką kolejkę oczekujących stron nie wiem czy właściciel katalogu go uaktualnia Nieruchomości Kamień Pomorski i pas nadmorski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Witam,Moj nowy katalog na skrypcie OtwartyMini Jak narazie darmowy, jezeli beda dodawane spamy i zapleczowki to wstawiam SMS LINK: Katalog Stron Domyślam się, że było spamowanie, bo z tego co widzę to nie idzie dodać strony bez podania kodu. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Już darmowy nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pey Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Katalog przyjemny dla oka. Jest ok:) Ps. nie dodawaj ruchomych kul ziemskich Dodaj darmowy wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelloClass Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Zapowiadało się fajnie a wyszło to co wyszło... Odwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Otwarty mini v2 ? owarty mini v2 ? ale co gdzie i jak ? w temacie o otwartym nic nie pisze, gdzie tego szukać bo nie wiem czy to gotowy skrypt czy każdy ręcznie dodawał te płatności, ikony i resztę zmian czy jest gotowiec ? www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zet76 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 dajcie se na luz i kuknijcie na stopke jakie tam linkowisko. Ten katalog nawet za darmo to kpina, a co dopiero po wprowadzeniu płatności. Nie dodam tam nawet pół stronki bo szkoda na to czasu. Portal informacyjny www.Nowin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Bardzo przyjemnie się prezentuje pod względem wizualnym (w stosunku do defaultowej skórki) i na tym się kończą zalety tego katalogu... Ponad 1000 wpisów czekających na moderację! Hm? Poza tym ilość linków wychodzących to jakiś żart... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.