alo Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam jak juz sie chwalic to sie chwalic, ale ja nie mam czym suplementy - google.pl 9 poz. dla 4life-poland.com uroda - google.pl 2 poz. dla aloe.com.pl aloes - google.pl 1 poz. dla aloe.com.pl tarot - google.pl 5 poz dla tarot.com.pl wrozby - google.pl 3 poz dla tarot.com.pl pozdrawiam alo SEO i SEM - www.rwnet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabel Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 uroda - google.pl 2 poz. dla aloe.com.pl 102248[/snapback] No nie - dlaczego ? To słówko nie jest prosto wypozycjonować. Ale zapytam już tak trochę offtopic - po co w sklepie internetowym reklamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gskaruz Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 penis - 5 pozycja w google.pl, blisko 9 mln wyników, wypozycjonowane przypadkowo Na codzień prowadzę sklep oferujący kosmetyki oraz kosmetyki naturalne a zawodowo zajmuję się czymś takim jak tworzenie stron - Siedlce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SnU=- Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 ja przypadkowo znalazłem się na google.com w pierwszej dziesiątce na fraze związaną z pewną fińską marką - 25,000,000 wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 https://www.google.com/search?hl=en&q=metropol 10 miejsce W polsce na 2 miejscu, na świecie na 10 A z samej tej frazy jest ok 100 wejść w miesiącu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Gratuluje wszystkim, "sp******j dziadu" odbiło się echem po Polsce: https://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...=1132074318.578 Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A ja mam paszport Polsatu... nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A ja mam paszport Polsatu... 103682[/snapback] podziel sie mi gdzies wcielo https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Gratuluje wszystkim, "sp******j dziadu" odbiło się echem po Polsce:https://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...=1132074318.578 103635[/snapback] Tego się nie da pokojnie przeczytać, przez te pop-upy. Jak mi wyskoczył jakiś piętrowy z neostradą odpuściłem. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Dane z 22.12.2005 Wszystko google elektrotechnika | 1 pozycja | wyników 2,710,000 przewody | 4 pozycja | 2,230,000 wyników automatyka | 3 pozycja | 2,510,000 wyników elektryka 1 pozycja | wyników 640,000 forum elektryczne | 1 pozycja | 768,000 wyników portal elektryczny | 1 pozycja | 97,200 wyników studenci elektrycy | 5 pozycja | 556 wyników humor elektryczny | 1 pozycja | 50,900 wyników praca dla elektryka | 2 pozycja | 145,000 wyników Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magbag Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 To ja też się "pochwalę" swoim zupełnie przypadkowym wynikiem: google | poser | Poser Time | 2 na 11,300,000 Wskoczyłam sobie z bliżej niewiadomych przyczyn za producenta programu i z równie niewiadomych przyczyn "siedzę" w tym miejscu od 3 lat. Gdy startowałam ze stroną nie wiedziałam nawet o istnieniu słowa pozycjonowanie. Teraz już wiem, ale na stronie niczego nie zmieniałam - poza tym, że na serwerze neostrady pozostawiłam jedynie dwie nędzne stroniczki. kobiecy blog osobisty - Kobiecy Net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 bliżej niewiadomych przyczyn za producenta programu Geologizacja + DMOZ + naturalne pozycjonowanie na początku istnienia strony. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Czas żeby się wreszcie Prezes pochwalił Zjadłem cały bigos na świeta przed świętami. Na Gar z 4 kg bigosu już po godzinię byłem w połowie wyników czyli ok 2 kg. Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Bigos to pikuś ja wciągnąłem na jarmarku gwiazdkowym 4 golonki poprawiłem 3 browarkami i mimo takiego obciążenia wypozycjonowałem sie i dotarłem do domu Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radion Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 pod slowem fifa 2006, 6 wynik > tu "polski komentarz" tutaj > pierwsze miejsce Cala prawda o lajtowym, lajtowy, hacker lajtowy, noob lajtowy, lol, owned lajtowy, lajtowy is the best Userbars Planet, userbars, userbary, userbarsy, paski, user, userbars forum Grafika, grafika 2d, grafika 3d, sygnatury, avatary, forum graficzne, userbars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.