virus4 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 ktos sie orientuje jak mozna sie skontaktowac z redakcja katalogu w miare szybki sposob? Wyslalem tydzien temu na maila wiadomosc przez forumlarz kontaktowy, ale do dzisiaj nie dostalem odpowiedzi. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 tutaj zapytaj Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 A powie mi tu kto czy można tam kody hurtowo kupić? Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja tam takiej opcji nie wiedzę i wątpię, by ktoś się tam w to bawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 ktos sie orientuje jak mozna sie skontaktowac z redakcja katalogu w miare szybki sposob? Wyslalem tydzien temu na maila wiadomosc przez forumlarz kontaktowy, ale do dzisiaj nie dostalem odpowiedzi. Mam dokładnie to samo. Niestety ich SEOK coś nawalił i źle dodał mój wpis, tzn. strona wpisu się nie wyświetla mimo, iż wpis został dodany. Wie ktoś jak się z nimi skontaktować, żeby to poprawili? Szkoda tych 7zł... https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 graniczy z cudem dostanie wiadomości zwrotnej od nich, kiedyś wałczyłem z tym ale się poddałem po 10 wysłanych mailach na różne skrzynki. Coż admin tego katalogu pewnie ma dziennie setki maili nie traci czasu na ich czytanie ctrl+a and delete = bark odp "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 zgłoszone do administracji. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 zgłoszone do administracji. Tzn.? https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tzn.? Jeśli nic się nie zmieniło, to adminuje tam jeden ze znanych userów tego forum. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jeśli nic się nie zmieniło, to adminuje tam jeden ze znanych userów tego forum.M To się tam chyba grubo obija. https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phare Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 5 dni temu dodałem swoja stroną płacąc 23 zł (GOLD) i nadal czekam. Czy to normalne czy tej klasie katalogu? Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze Zagadki logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiang Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 5 dni temu dodałem swoja stroną płacąc 23 zł (GOLD) i nadal czekam. Czy to normalne czy tej klasie katalogu? Ja też już czekam ponad tydzień i stwierdziłem że nie dodam już żadnej strony do gazetowego katalogu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_nia Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ja czekałam równe 7 dni. dobry fotograf Łódź - na ślub, wesele, plener, chrzest profesjonalna fotografia sportowa - Łódź i Warszawa Tour de France: Jaroński i Wyrzykowski - cytaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Z tym katalogiem jest jakaś paranoja. Mój wpis został dodany, zaakceptowany, ale niestety SEOK zrobił jakiś błąd i link nie działa... Administracja nie odpisuje na maile... https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Mój wpis został dodany, zaakceptowany, ale niestety SEOK zrobił jakiś błąd i link nie działa... coś się ten seok sypie ! mój wpis też jest błędny M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.