ilgesu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ciekawa sprawa Wchodze na joemonster a tutaj hacked... Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 życie... Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Już wyłączone, widać szybka reakcja Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perplexus Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Sam kod strony jest ok. Wykorzystali jakiś dodatek i wpakowali overlay. Hehe, zdolne pokolenie rośnie. e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilly Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Oby tak dalej. Niedawno wykop po kilku miesiącach wypowiedział się o przejęciu danych kont użytkowników ukrywając to wcześniej. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Na ataki są narażone wszystkie większe serwisy na których dzieci NEO będą mogły napisać pozdrowionka dla swoich seksi NEO laseczek:) Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 U mnie jak zhackowali strone to napisali że to z 'Uprzejmości" Aby na przyszłośc ustrzec sie takich sytuacji i abym mógł zabezpieczyc serwis.. O_O Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 No cóż. Głupia sprawa - przyszli do Monsterka źli panowie i bez pytania zaszli go od tyłu, zarazili jakimś obrzydlistwem, prawdopodobnie jakąś mutacją A1H1N1. Rozłożyło go to totalnie i teraz jest pod kroplówką.Podczas, gdy oni cieszą się złą sławą, my bierzemy leki i doprowadzamy sprawy do porządku. Ekipa JM Ps. A bardziej poważnie: sytuacja, w której jesteśmy napawa nas ogromnym zażenowaniem. Nie rozumiemy komu tak bardzo przeszkadzało to, co robimy, ale nie teraz czas na takie dywagacje. W każdym razie włamywacze uzyskali w jakiś sposób dostęp do haseł do bazy danych, potem także dostęp do samej bazy. Oznacza to, że prawdopodobnie mają też hasła do kont. Są one bezpieczne, bo zahashowane, co oznacza, że jeśli twoje hasło było "znanym hasłem krakowskich adminów", które brzmi "dupa3", to w bazie było zapisane jako "$R$1#123!7=&44" (czy podobnie) to jego odgadnięcie jest niemożliwe, a złamanie programowe bardzo czasochłonne. Niemniej jednak, dla świętego spokoju, zmiana haseł jest zalecana, szczególnie jeśli używałeś takich samych loginów i haseł na JM, jak i w innych serwisach. Przynajmniej od razu poinformowali o tym, a nie jak wykop po paru miesiącach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie rozumiem tylko dlaczego jest usmiech w topiku. wlamali sie komus na strone i to jest smieszne? Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Skoro się włamali to znaczy, że drzwi były otwarte, albo klucz był pod wycieraczką. A to akurat jest śmieszne. michalk, wątpie, aby dzieci neo były na tyle sprytne by pisać pozdrowionka na głównej joemonstera. Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 ciekawe czy bedziesz sie smial jak sie tobie wlamia... Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 ciekawe czy bedziesz sie smial jak sie tobie wlamia... A bo to raz się zdarzyło ? Pare razy bluzgałem pokemony ale zdarzały się i sytuacje że zostawiałem jak to mówi @someone klucze pod wycieraczką i potem ze śmiechu wstyd mi było . Wiem że tego typu sytuacje do zabawnych nie należą ale co? Mamy policję nasłać na Pana pok3 albo Sideq? I tak matka za nich pewnie by grzywne wpłaciła . Mamy bluzgać i się denerwować ? Szkoda życia . Oni tam siedzą od 14 do 24 każdego dnia po szkole i myślą jak wykombinować żeby komuś włam robić. Nie sądze aby któryś z was bądź też wasi pracownicy od spraw "bezpieczeństwa" poświęcali tyle czasu za pieniądze barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macis Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Kretyństwo... mam nadzieję że policja internetowa ich szybko namierzy i dostaną sporą karę finansową no i wyrok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Kretyństwo... mam nadzieję że policja internetowa ich szybko namierzy i dostaną sporą karę finansową no i wyrok. No i co to da? Będą następni... Tak przynajmniej wiadomo, co jest nie do końca dopracowane i co należy jeszcze poprawić. Wszystko ma swoje plusy i minusy... Spółki | Prawo | Sąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Kretyństwo... mam nadzieję że policja internetowa ich szybko namierzy i dostaną sporą karę finansową no i wyrok. No i co to da? Będą następni... Tak przynajmniej wiadomo, co jest nie do końca dopracowane i co należy jeszcze poprawić. Wszystko ma swoje plusy i minusy... to da ze moze wreszcie sie beda bac kary a nie jak teraz Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.