stat4seo Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Faktycznie wystąpił problem z poprawnym zliczaniem mapek. Od rana dostępna była poprawka (przy kontakcie mailowym), a przed 11 została oficjalnie opublikowana Dzięki za szybką reakcję - staramy się odwzajemniać tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Faktycznie wystąpił problem z poprawnym zliczaniem mapek. Od rana dostępna była poprawka (przy kontakcie mailowym), a przed 11 została oficjalnie opublikowana Dzięki za szybką reakcję - staramy się odwzajemniać tym samym Demo się wysypało, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 @lords: dzięki za info - poprawione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dzięki, tym oto sposobem masz nowego klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojtas Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) mela bangla support 100% Pozdrawiam dżentelmena i użyszkodników Edytowane 6 Czerwca 2012 przez lojtas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Bardzo fajny system i fajna obsługa mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowyyy31 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Czy jest planowa integracja z PIWIK'iem? Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzepa Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 czy zauważyliście dzisiejszą zmianę w zliczaniu mapek? w wynikach pojawiły się mapki bez "literki" - mimo że strona jest na pierwszej stronie wyników, skrypt zliczą mi ją po za TOP10... RankingPro.pl - rankingi produktów NajlepszyCatering.pl - porównywarka diet pudełkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 @nowyyy31: nie, raczej nie planujemy czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Prosiłbym o info odnośnie stat4seo 1. Czy istnieje możliwość podejrzenia dla jakiej podstrony serwisu znaleziono daną pozycję (np w tabelce) 2. Skąd pobierane są informacje o backlinkach 3. Jaka jest wydajność sprawdzania, czyli ile fraz w top100 może sprawdzić system w ciągu 24h (pytam ze względu na ten cron co minutę) Pogrzebałem trochę w demo, ale nie znalazłem takich informacji. Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez xradar Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witam, ostatnio często przy ok. 90 frazach mam info, że: IP serwera jest zbanowane przez Google. W tej sytuacji, niezbędne są PROXY. co z tym zrobić? System na proxy, mimo, że dodałem 2, nie wyrabia się w ciągu dnia ze sprawdzaniem pozycji! Czy możliwe, że ktoś na moim IP, które jest hostingiem współdzielonym przeprowadza dużo operacji do Google i zużywa limit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Tak jest to możliwe.... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclipse Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Web-Tools ma taką opcję, która pokazuje obciążenie każdego proxy, może stat4seo też ma gdzieś podobną funkcję? W każdym razie np. proxy na nazwa.pl jest na "dzień dobry" strasznie obciążone - najlepiej tutaj używać jakiś mało popularnych firm hostingowych - większa szansa, że nikt z nich masowo nie odpytuje Googla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Kurcze no właśnie. Jedno proxy Stat4Seo mam na VPSie i ono też szybko się kończy. Drugi skrypt mam na VPSie Kei.pl i rzadko jest banowane jego IP w Google. Zapytam w hostingu o przenosiny na inny adres IP. Edytowane 1 Września 2012 przez Tomaan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 EDIT: moje 2 proxy w Stat4Seo miały po 8 błędów. Wyzerowałem opcją te błędy i sprawdzanie ruszyło przez proxy. Czy skrypt nie powinien sam tego zerować? Po jakim czasie to robi? Nigdzie nie jest to napisane. Wiecie może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi