Skocz do zawartości

Katalog Dobrych Stron

koniq

Rekomendowane odpowiedzi

Czy będą "dobre" to zależy jak się spiszesz jako moderator katalogu :(

Fajne koła zębate...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ciekawie się zapowiada, fajna skórka. Oby tak dalej. Jak na razie wydać że świeżynka ale przynajmniej zaindeksowany :(

P.S. Tylko postaraj się z tym moderowaniem w Motoryzacji ogłoszenia budowlane :/ Postaraj się to może coś z tego będzie.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

P.S. Tylko postaraj się z tym moderowaniem w Motoryzacji ogłoszenia budowlane :/ Postaraj się to może coś z tego będzie.

wszystko ,jest ok ten wpis jest wyróżniony więc on będzie w każdej kategorii czy moto czy turystyka

o jaka ładna templatka :(

a gdzie czarne ikony pr ?

Witam

Zapraszam do katalogu Katalog Dobrych Stron

https://katalogstron.org.pl

Pozdrawiam

Jeszcze dłubie w nim więc przepraszam za ewentualne błędy

a już parę zauważyłem - jak coś gg 2903186

dodałem wpis i wyleciał nie wiadomo czemu... nie ma możliwości nawet sprawdzić dlaczego, skoro w regulaminie pusta strona, jak dla mnie, ten kacik to strata czasu, przynajmniej dopóki nie ma regulaminu i nie wiadomo tak naprawdę nic o preferencjach admina co do wpisów. A trybiki owszem ładne :P Reasumując nie polecam.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

hmm, no ja tam też wczoraj spędziłem sporo czasu na zgłaszaniu stron, większa część nie została zaakceptowana, więc również nie polecam chyba, że wyjaśnię to z adminem :P

Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum uruchomione w 2025 Presta forum a tu kilka bajerów w js ;) 

hym nazwa wskazuje katalog dobrych stron więc wybieram sobie strony a nie wrzucam wszelkie śmietniki, klony , farmy , precle ,

moja ocena jest subiektywna i nie kazdy bedzie sie z nia zgadzać co do regulaminu racja popełnie takowy aby bylo wiadomo kto nawet nie ma co liczyc na wpis

gwoli wyjaśnienia :)

no cóż, nie zgłosiłem Ci ani klona, ani śmietnika, ani nawet katalogu, ani zaplecza, ani farmy, a stronę z treścią unikatową, z dość dużą mapą (ok 50k), przechodzącą walidator bez błędu, estetyczną, więc co,... miałem zgłosić onet.pl albo google.com? by była "wartościowa" wg Ciebie ?

Nie to, że mam pretensje, czy się czepiam, bo to Twoja strona, więc robisz co uważasz za stosowne, a mi aż tak nie zależy na linku i wpisie, no ale wg mnie kiepsko oceniasz strony i koniecznie napisz regulamin, by nikt nie pisał daremnie.

Teorię podlinkuję "dobrym" przykładem specjalnie dla Ciebie :P, raz dodawałem wpis u jednego z forumowiczów Pio, katalog z górnej półki, w trakcie dodawania padł mi net i wpis był nie kompletny i wiesz co? Admin uzupełnił ładnie wpis ku memu zaskoczeniu! I podlinkował... co na pewno zapamiętam i jak tylko znowu będę miał nową stronę do dodania godną uwagi, z przyjemnością ją tam zgłoszę. Tobie radzę podobnie traktować swoich odwiedzających, a efekt będzie o niebo lepszy!

Sama nazwa katalogu, że dobrych stron, to nie wszystko! ;) Póki co, to ściema nie poparta faktem. Po paru latach się okaże.

Pozdrawiam Cię :P

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Wiec podaj tutaj adres tego wartościowego według ciebie serwisu...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

twój post poprzedni jak i ten wnosi wiele do tematu :)

Jak byś czytał katalog nie jest dokończony , właśnie pisze regulamin wiec bedziesz mogł przestać martwic sie czasem innych userów

btw i tak mało kto czyta regulamin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności