SilverT Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 relaks czy jak to tam zwał, czyli co robicie żeby odpocząć i sie oderwać od ciągłego stawiania zapleczy, optymalizacji itp. Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 W moim przypadku glownie sen jesli weekend to gdzies wybywam, albo pub, albo postrzelac sie troszke (ASG). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrocznyTicTac Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 każdy zapewne ma wiele form relaksu,jeśli o mnie chodzi to jeśli jest okazja to wypad na jakąś imprezę, jeśli nie ma to łóżko i muzyka, dobry film, latem jakaś siatkówka plażowa jak ktoś ze znajomych coś zaproponuje to też nie odmówie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 O tak. W łóżku można się najlepiej zrelaksować, jeśli ma się z kim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Najczęściej zapraszamy do siebie przyjaciół mieszkających dosłownie za ścianą, często jest to większa ekipa. W przypadku mniejszej ilości osób oglądamy filmy i piwkujemy, a w przypadku większej gramy w pokera (wcześniej także w remika) i piwkujemy. Czasem po prostu piwkujemy Jak jeszcze pogoda była całkiem całkiem to grillowaliśmy, poza tym regularnie chodzimy do kina, od święta na imprezki w pubach, ale to zazwyczaj są wyjścia firmowe. Kiedyś regularnie graliśmy w kręgle, ale na starość dopadło nas lenistwo Za jakiś czas kupujemy pieska, więc relaks znowu będzie bardziej aktywny. Kursy i szkolenia SEO on-line - od podstaw do poziomu średnio zaawansowanego Monitor pozycji SeoStation Ostatnio na moim blogu: Poprawna polszczyzna w SEO – 7 zagwozdek językowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Muzyka, whisky, imprezy, rower, piłka nożna boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvi Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 W tygodniu to kilka piw+film/serial (dexter,dr house,the sopranos) Piątek wieczór, sobota wieczór - imprezy. SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 W zdrowym ciele zdrowy duch - mój relaks (ja z lewej) to grać w paintball i wygrywac Wlasnie lece na trening Kazdy musi miec jakas pasje w zyciu, bez tego sie nie da zyc ! Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Jak to mawia znajomy - za 20 lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś, zatem wszystko, co podnosi adrenalinkę i jest ciekawe Mój faworyt to żagle, latem standardowo conajmniej raz w miesiącu kilkudniowy wypadzik na Mazury i czasem 2-3 tygodniowy rejs gdzieś po większych wodach. "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trademark Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dziewczyna Ponadto siłownia i basen, to w tygodniu regularnie. Przy pogodzie jeszcze rower. Wieczorami zazwyczaj jakiś film/serial. Weekendami najczęściej imprezy/spotkania ze znajomymi. Prawie przy wszystkim, co robię, gra muzyka (przy pracy tym bardziej), więc to następna forma rozrywki. No i jeszcze takie tam różne... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Przede wszystkim sport ale ostatnio coś bardziej imprezy i piwkowanie, cóż studenckie życie. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Snowboard zimą - przedewszystkim a tak to piwko, dobry film/muzyka, impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 no to widzę że jednak informatyków troche łączą nawet i zainteresowania poza kompem (czytać. piwko ). ja kiedyś siłownia ale musiałem przestać, a obecnie to obijanie się przy piwku z znajomymi i czas spędzany z Panną. zastanawiam się nad kupnem rowerku tyle że ciężko będzie mi przekonać drugą połówkę :/ Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 piwko to jest wspólny temat nie tylko pozycjonerów ale większości społeczeństwa. a w wolnym czasie, rower, siłownia i jak wiadomo piwko. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroofka Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Spacer w jakimś lesie z daleka od miasta w jakiejś naturze jest niezwykle relaksujący dla mnie nawet bardziej niż alkohol https://dobree.pl - śmieszne cytaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.