semart Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurak Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 No i ja też bym chciał Tylko ciekawe czy nie jest już za późno, bo za godzinę losowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bblink Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Załapałem się? JDownloader.pl TransportCiężarowy.pl TransportCiezarowy.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Zdążyłem ? Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSwift.pl Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Witam! Zgodnie z zapowiedzią o godzinie 20.00 kończymy konkurs. Z uwagi na pewne niejasności związane z organizowaniem konkursów postanowiliśmy przyznać każdej osobie, która wyraziła chęć uczestnictwa w konkursie możliwość korzystania z konta x1 przez okres 6 miesięcy! W ten sposób wszyscy użytkownicy okazali się zwycięzcami! Konta proszę zakładać na stronie iSwift.pl, aby uniknąć komplikacji podczas rejestracji prosimy aby każda osoba zakładająca konto wpisała login identyczny do tego jaki posiada na forum. W razie niejasności prosimy o kontakt mailowy. Pozdrawiamy serdercznie, iSwift.pl Hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 i? Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 i? No i każdy kto był w tym temacie może sobie zarejestrować konto na 6 miesięcy za darmo. A liczyłem na 12 miesięcy :] Nic ide sobie w totka zagram... No i konto sobie założe po tym jak zagram... - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Hehehe to "i?" miało być przed postem iSwift.pl Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 "prosimy aby każda osoba zakładająca konto wpisała login identyczny do tego jaki posiada na forum" W polu z imieniem czy nazwiskiem? Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu (do 40% taniej do 16 sierpnia 2026 r. z kodem wakacje26) Nowy wpis: Jak AIO obniża CTR z wyników organicznych i co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSwift.pl Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 "prosimy aby każda osoba zakładająca konto wpisała login identyczny do tego jaki posiada na forum"W polu z imieniem czy nazwiskiem? Login prosimy wpisywać w polu podczas zakładania konta w polu Proponowany login Hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heptan Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Do kiedy mamy możliwość aktywacji konta? Jak dzwonić za darmo Jak być anonimowym w Internecie LifeHack Blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSwift.pl Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Do kiedy mamy możliwość aktywacji konta? Rozumiem, że chodzi o czas na założenie konta? Przyjmujemy, że konto powinno być założone w ciągu tygodnia, ale nie będziemy się tego ściśle trzymać jeśli ktoś zapomniał o konkursie. Chcemy sprawę konkursu zakończyć możliwie jak najszybciej, bo w chwili obecnej musimy każde nowe konto dokładnie sprawdzać. Hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckySpamer Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dopisuje sie do listy. Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku. Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMG Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Mam już konto, ale jeszcze nie piszę, że na 6 miechów. PS. Teraz trzeba pomyśleć jaką stronkę na nim zrobić. Dopisuje sie do listy. Już raczej po konkursie. Sprawdzanie PR i statystyki Strona fanów: Vampire Diaries Polecam bajki dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heptan Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Rozumiem, że chodzi o czas na założenie konta? Przyjmujemy, że konto powinno być założone w ciągu tygodnia, ale nie będziemy się tego ściśle trzymać jeśli ktoś zapomniał o konkursie. Chcemy sprawę konkursu zakończyć możliwie jak najszybciej, bo w chwili obecnej musimy każde nowe konto dokładnie sprawdzać. Tak o to chodziło. Dzięki Jak dzwonić za darmo Jak być anonimowym w Internecie LifeHack Blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.