Skocz do zawartości

SurfBary i tym podobne

kikas

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś jak byłem młody (:D) bawiłem się trochę w surfbary, ale nie na tyle żeby dorobić się pierwszej wypłaty ;P, ale to było dawno temu

Ostatnio dużo siedzę przed komputerem, pracując nad stronami internetowymi. Zastanawiam się czy ma sens wgrać jeden, lub kilka surfbarów, żeby zawsze dorobić trochę groszy, może na jakiś hosting, albo domne.

Raczej nie będą mi przeszkadzać w pracy, a od czasu do czasu tylko będzie trzeba wstukać kod.

Wiem że to śmieszne grosze dla wielu z Was, co siedzą już mocno w e-biznesie, ale dla początkującego każdy grosz daje wiele...

o kurde, używałem czegoś takiego w okolicach 2000-2001 roku jako nastolatek, ponieważ myślałem, że da się na tym zarobić chociaż 10$, surfbary i inne tego typu pluginy są do zarabiania pieniędzy, ale przez właściciela a nie użytkowników

ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie

na surfach zarabia jeno własciciel (na tym opiera sie całe GPTR i HYIPy) ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

na surfach zarabia jeno własciciel (na tym opiera sie całe GPTR i HYIPy) ;)

W końcu to piramidy finansowe, zastosowane w Internecie. ;) No może prócz rozsądnie zarządzanych programów gptr, ale trzeba tu dodać także wszelkie autosurfy, buxy itp.

• 3 tygodnie później...

też to sobie obliczałem ostatnio i doszedłem do wniosków:

-żeby to w ogóle przynosiło zyski zauważalne (200zł/mc), to trza by mieć 10 takich surfbarów włączonych na raz, a ich tyle chyba nie ma

-powiedzmy że mamy te 10 surfbarów, to co ile będziemy musieli wpisać token? 5 min? Dużo pracuje na komputerze i przypuszczam że by mnie to rozpraszało od pracy

• 1 miesiąc temu...

Witajcie.

To coś takiego jeszcze istnieje? Oj bardzo dawno to było kiedy z czegoś takiego chciałem skorzystać, moje pierwsze chęci zarobienia pieniędzy przez internet właśnie tak się kończyły. 10 surfbarów? Oj gdyby tak konkretnie policzyć nazbierało by się tego internetowego chłamu. Gra niewarta świeczki nawet dla tych, którzy siedzą przy komputerze 24/7, nie od dziś wiadomo, że na takich rzeczach zarabia właściciel tego serwisu, a nie sam użytkownik.

Odradzam ściągania takich perełek na swój komputer :D

Zapraszamy na forum kredytowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności