Skocz do zawartości

Narzedzie do katalogowania

moskit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem aktualnie na etapie wyboru narzedzia do katalogowania, czytam tematy odnosnie roznych narzedzi, przegladam sobie ich dema itd.

W kazdym temacie jak wiadomo sa za i przeciw i ciezko mi sie zdecydowac;(

Jesli to mozliwe chcialbym poznac opinie osob, najlepiej korzystajacych lub tych ktorzy korzystali z roznych narzedzi tego typu na ich temat.

Jest to pewien wydatek, nie ukrywam, ze dla mnie nie mały dlatego jest to dla mnie problem.

Potrzebuje tego narzedzia do katalogowania normlanych stron/katalogow itp nie zadnych smietnikow, na poczatku katalogowałem recznie, ale powoli brakuje mi na to czasu i wolalbym skupic sie na innych pracach w wiekszym stopniu a nie na samym katalogowaniu;]

W tym momencie najbardziej przypadly mi do gustu seolight i publiker , addera raczej odpuszczam na wstepie bo nic mnie tak nie irytuje jak wrozenie z fusow kiedy ktos raczy sie odezwac/cos poprawic itp ;]

Mam nadzieje, ze dla mnie i dla potomnych bedzie sie komus chcialo zabrac glos w tym temacie za co z góry dziekuje!

Ja osobiscie uzywam addera co prawda trzeba bylo zrobic nowa baze katalogow no ale to chyba do kazdego narzedzia trzeba nowa baze . Publiker to raczej nowe narzedzie osobiscie nie mialem jeszcze okazji sprawdzic ale z tego co pokazuje demo nie jest zly.

Ja również polecam publikera - jest wart tych pieniędzy. Co prawda musisz poświęcić mu sporo czasu na początku by odgadnąć "co autor miał na myśli" przebijając się przez konfigurację, ale na pewno się to odpłaci znakomitym efektem samego katalogowania.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Ja polecam swój system { linki w stopce } na początek nie musisz wydawać tylu pieniędzy co na Addera czy publikera 35zł z VAT { na dzień 3 października 2009 } to wpłata minimalna co daje 5320 punktów. 1 punkt to jeden prawidłowy wysłanie wpisu do moderacji. Większość katalogów ma zabezpieczenie z kodem obrazkowym Captcha, wpisy takie są dodawane przez 2 oddzielne serwery. Korzystając z oferty dodawarka.info nie potrzebujesz dodatkowych serwerów na skrypt czy marnowanie czasu na konfiguracje instalacje rozszerzeń do PHP.

Dodatkowo oferujemy dodawarkę do Presell-Pages https://www.dodawarka.info/lier.php

hehe

ja natomiast polecam seobohatera, autor rozbil poprzednia seomachine tworzac nowa udoskonalona dodawarke, i co najwazniejsze zwraca bardzo duza uwage na sugestie userow. sam zglaszalem sporo sugestii i wszystkie wmontowal.

ma ta niesamowita mozliwosc ze mozna jego uzywac nawet do pisania spampostow na forach :]

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

hehe

ja natomiast polecam seobohatera, autor rozbil poprzednia seomachine tworzac nowa udoskonalona dodawarke, i co najwazniejsze zwraca bardzo duza uwage na sugestie userow. sam zglaszalem sporo sugestii i wszystkie wmontowal.

ma ta niesamowita mozliwosc ze mozna jego uzywac nawet do pisania spampostow na forach :]

Również z czystym sumieniem polecam SeoBohatera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności