Skocz do zawartości

Filtr na stronie

radziowi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem ze stroną:

www.angielski.rybnik.pl

Strona według mnie ma filtra. Na interesujące mnie słowa kluczowe jest na pozycjach 100-200.

Stronę otrzymałem po jakims "pozycjonerze"

Kroki które uczyniłem.

1. Optymalizowałęm kod matatgi itp.

2. Zrobiłem i zgłosiłem sitemapę.

3. Zgłosiłem stronę do ponownego rozpatrzenia(dostałem odpowiedź od googla że strona została rozpatrzona ponownie)

4. Czekałem kilka dni i dalej nic.

W popzednim miesiącu zrobiłem tak samo z 4 innymi strona i wsyztko poszło zgodnie z założeniami.

Strona nie jest postawiona na innych domenach więc o DC nie ma co mówić.

Prosiłbym o pomoc co jeszce można zrobić aby wyjść z filtra. Strona cały czas jest podlinkowywana. Linki z zaplecza + ręczne katalogowanie.

Coś dla zdrowia - miejsce zdrowej żywności.

W punkcie trzecim musisz napisać co zostało zmienione na stronie oraz ewentualnie to, żę domena jest kupiona od kogoś i tak aż do skutku.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

i trzeba usunąć linki w stopce

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności