gordon Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 I jak taki wejdzie na 20 stron pod jedno konto adsensa i każda będzie tej samej temtyce każda będzie linkować z podstron inny serwis może być to podejrzane. Mam tak od lat i wszędzie AdSense. Strony muszą trzymać przyzwoity poziom i nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 I jak taki wejdzie na 20 stron pod jedno konto adsensa i każda będzie tej samej temtyce każda będzie linkować z podstron inny serwis może być to podejrzane. Mam tak od lat i wszędzie AdSense. Strony muszą trzymać przyzwoity poziom i nie powinno być problemu. Ja chyba dla świętego spokoju.. założę drugie konto Adsensa... LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Derektor Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 najwięcej zarabia zaplecze zrobione pod ruch a nie pod zarobek, należy stawiać na jakość nie na ilość Cuda w google też sie zdarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Szwagier wykupił od google reklamę i płacił 80gr od kliknięcia. Ja na stronkach mam reklamy Adsense i za kliknięcie dostaję około 0.05$Ale to wszystko zalerzy, dlatego napisałen około nie no kolejna genialna teoria... masakra. Wyobraź sobie, że za reklamy (turystyka) płaciłem 40gr za klika a zarabiałem na swojej stronie turystycznej 60 gr za klika. Jednym słowem google to organizacja dobrocznynna i ze swojej kieszeni dopłacała mi 20 gr. A kumpel mi mówił, że jego szwagier z sąsiadem ze starej motorówki prom kosmiczny zrobili. Sama prawda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Szwagier wykupił od google reklamę i płacił 80gr od kliknięcia. Ja na stronkach mam reklamy Adsense i za kliknięcie dostaję około 0.05$Ale to wszystko zalerzy, dlatego napisałen około nie no kolejna genialna teoria... masakra. Wyobraź sobie, że za reklamy (turystyka) płaciłem 40gr za klika a zarabiałem na swojej stronie turystycznej 60 gr za klika. Jednym słowem google to organizacja dobrocznynna i ze swojej kieszeni dopłacała mi 20 gr. A kumpel mi mówił, że jego szwagier z sąsiadem ze starej motorówki prom kosmiczny zrobili. Sama prawda! No to jak mają prom to tylko w niebo ruszać. LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Szwagier wykupił od google reklamę i płacił 80gr od kliknięcia. Ja na stronkach mam reklamy Adsense i za kliknięcie dostaję około 0.05$Ale to wszystko zalerzy, dlatego napisałen około nie no kolejna genialna teoria... masakra. Wyobraź sobie, że za reklamy (turystyka) płaciłem 40gr za klika a zarabiałem na swojej stronie turystycznej 60 gr za klika. Jednym słowem google to organizacja dobrocznynna i ze swojej kieszeni dopłacała mi 20 gr. A kumpel mi mówił, że jego szwagier z sąsiadem ze starej motorówki prom kosmiczny zrobili. Sama prawda! kompletnie nie czaje Twojego posta. A to co napisałem wcześniej to fakty, to co Ty napisałeś, nie mam pojecie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Skoro nie masz sensownego ruchu na tym zapleczu to po co chcesz umieszczać reklamy ? Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzonie Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 A to co napisałem wcześniej to fakty, to co Ty napisałeś, nie mam pojecie o co chodzi Autorowi chodziło o to, że porównanie tego co wydaje Twoj szwagier na adwords, do tego co Ty zarabiasz na adsense jest pozbawione jakiejkolwiek logiki, bo zbyt wiele czynników wpływa na to, ile kosztuje kliknięcie danej reklamy na danej stronie, by jednoznacznie określić procent, jaki zabiera Google do swojej kieszeni Mam nadzieję, że teraz jest to bardziej dla Ciebie zrozumiałe. Podając, że Google zabiera 75%, wprowadzasz tylko ludzi w błąd, bo nie masz możliwości zweryfikowania tego. Jak zarabiać na grach onlinePolacy narzekają na wszystkoNajbardziej we flashu lubię robić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Wrzuce swoje 5 groszy do tematu. Czepiacie sie adsense, bo Google ma was na monitorze. To prawda, ale czy tak samo nie bedzie jesli zainstalujemy na 50 stronach adtaily.com czy tez adkontest? Sprawa wyglada tak samo. Zatem jesli masz spamerskie zapolecze zrezygnuj z reklam. Jesli masz strony z trescia dla uzytkownika, nie musisz sie bac google. Jest jeszcze wiele czynnikow, ktore moga zdradzic twoje zaplecze: -whois (na firme odpada) -miejsce wykupienia domeny (masz zaplecze 100 stron, domeny wykupione w jednej firmie - wiadoma spraw, jesli z zaplecza linkujesz te same strony) -data wykupienia domeny (100 domen wykupionych w jednym dniu - podejrzane? Kwestie IP sobie zostawmy w spokoju MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.