Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zlicza jeśli ktoś ma złe skonstruowane przekierowania na stronie i próbuje wyświetlać tam linki... - za chwilkę rozpoczniemy odrzucanie takich podstron i wycofamy linki z tych które zostały do tej pory zlokalizowane.

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Zlicza jeśli ktoś ma złe skonstruowane przekierowania na stronie i próbuje wyświetlać tam linki... - za chwilkę rozpoczniemy odrzucanie takich podstron i wycofamy linki z tych które zostały do tej pory zlokalizowane.

W takim razie ja proponuję dodać do filtra oprócz plików css również inne rodzynki, w stylu gif, jpg...

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

W takim razie ja proponuję dodać do filtra oprócz plików css również inne rodzynki, w stylu gif, jpg...

ale w tym wypadku strona sie laduje, jest szablon, linki sa w menu lub stopce, tylko ze zamiast np artykulu jest 404 lub inny brak tresci, dobrze to widac na wordpressach, i taki url mozna zaindeksowac

w wypadku styli niestety nic poza nimi sie nie laduje, tylko goly styl

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

@sleaquit - miałem na myśli linki umieszczane w kodzie plików jpg, gif itp. Wystarczy, że w konfiguracji servera ustawisz, że php ma parsować określone rozszerzenia i server zamiast zaserwować Ci zdjęcie czy inny dokument parsuje Ci to w php, dokleja SWL i tyle. Komu potrzebne są linki z takich lokalizacji?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

No dokładnie - więc i to zablokowane oraz trwa rozliczanie lokalizacji/linków.

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Bonus przyznawany jest dla serwisów na domenach głównych, regionalnych i funkcjonalnych z wyjątkiem domeny .tk (tak jak w GotLink.pl)

Czy nie byłoby lepiej jakby domeny .tk które mają PR albo przynajmniej ileś BL dostawały jednak ten bonus ? Zupełnie inna jest sytuacja w której ktoś podłączy ileś tam domen tylko pod ten bonus, jeżeli jednak domena jest dobrze linkowana to co za różnica?

...

kris_one, nie banowałem Twojego konta więc nie powinno być problemów ;P Chwilowe przycięcia mogą się zdarzać gdy ktoś wycofuje ze 100.000 lokalizacji i się wszystko aktualizuje no ale to kwestia paru sekund.

U mnie logowanie bez problemu również i z chroma, może sobie przeczyść w ustawieniach cookiesy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności