M!s!ek Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Coś dla branży SEO https://demotywatory.pl/136419/Wujek-G. Zabytki w Sandomierzu Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 mnie nie przyszło to znaczy, że nie jest tak źle ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=77935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ogólnie to już po mnie, jestem uzależniony PS. Kukis o co znów tobie chodzi ..... Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Exe on po prostu musiał coś napisać bo by nie mógł zasnąć... Przyznaje... od razu pomyślałem o Google boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nie przebywam tu zbyt często ale od razu o Google pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 przeciez wszyscy wiedza iz jest wujek sam i wujek google Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 ja zanim kliknąłem w link, zastanawiałem się, co oni tam z google wrzucili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Gdyby to było forum o robieniu czekolady czy innych pierdołach to może bym nie pomyślał o Google, ale na forum dla pozycjonerów to chyba oczywiste że pomyślałem o wujku Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Tak, google A w związku z tym, że nazwa tematu jest ogólnikowa to proponuje, by kolejne demotywatory umieszczać właśnie tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 A w związku z tym, że nazwa tematu jest ogólnikowa to proponuje, by kolejne demotywatory umieszczać właśnie tutaj. Zgadza się. Za dużo tych nowych tematów z demotami. Wrzucajcie je tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Lol Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroofka Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 heh dobry demotywator ten nade mną ^ ^ chciałem dodać o 14 latce z wykopu ,ale usuneli https://dobree.pl - śmieszne cytaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Na czasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Polska Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.