Skocz do zawartości

Rotacyjny czy stały?

jurand

Rekomendowane odpowiedzi

Zrób pod tą stronę jeszcze z 20 artykułów i startuj do statlink.pl. Myślę że fajną ilość punktów dostaniesz :) Pod rotacyjne systemy robi się strony pod site, więc szkoda takiej strony.

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

@jurand pod systemy stałe jakiś wordpress lub inny CMS na którym postawisz unikalne teksty i ogólnie strona musi mieć jaką wartość, żeby została przyjęta do Linkme Elite lub stalinka

Pod rotacyjne po najmniejszej linii oporu możesz stworzyć katalogi i inne strony, które indeksują się ze sporym site, bo generalnie to będzie się liczyło.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Taka domena może wygenerować w statlinku 1000 punktów.

A tutaj masz przykład z mojej analizy, gdzie wpadają linki ze statlinka.

System przydzielił 272 linki, które kosztowały mnie 1173 punkty, czyli równowartość jakichś 35 złotych miesięcznie.

Linki są rozłożone na 2 różne anchory.

Statystyki:

41 z 272 linków na stronach głównych:

pr0 - 33

pr1 - 4

pr2 - 2

pr3 - 1

pr5 - 1

Podstrony z Page Rankiem, na których zostały przydzielone linki:

pr1 - 5

pr2 - 4

Linki znalazły się na podstronach stron o page rank:

pr1 - 14

pr2 - 19

pr3 - 6

pr4 - 2

pr5 - 1

Koniec!

dzisiaj właśnie szukałem trochę info do jakich systemów strony z małym site/ilością podstron, nawet założyłem temat aby rozwiać ostatnie wątpliwości. zdecydowałem tak, stronki z małym site do statlink (jakoś linkme elite mi nie podpasował), a z większym do gotlink.pl lub seo.net.pl.

mogę być cały czas w będzie - jeśli tak proszę o wyprowadzenie

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

....

mam stronkę z 10 podstronami. Strona główna i 3 podstrony mają pr 3, reszta 0. Backlinks to 1416. Chciałbym to stronkę podciągnąć pod jakiś SWL ale nie wiem jaki - rotacyjny czy stały? Który będzie korzystniejszy?

....

ani rotacyjny ani stały z taką stronką guzik zawojujesz , albo zainwestuj w zaplecze albo kup se punkty

w eweblinku byś dostał w sumie 5 tys pkt czy to ci do czegoś wystarczy ????

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności