intruder2600 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Tak sie zastanawiam - nie wiem czy ten temat byl juz poruszany czy nie ale czy nie moznaby zorganizowac akcji typu ogolna pomoc SEOpl gdzie co miesiac zbieraloby sie kase umieszczajac tam jakis nr. konta + ew. esmsy - tylko tutaj kwestia czy poszedlby na to operator i nie zabieral 70% wartosci smsa tylko nic nie bral i co miecsiac + jakies reklamy, nie wiem czy adsens wolno bo wiadomo ze ludzie by tam wchodzili po to zeby klikac. Co miesiac by sie tam wystawialo inna osobe lub inna organizacje. jakie sa tego plusy ? stala domena - stala jedna fraza i moze po jakims czasie akcja stalaby sie popularna jak pajacyk.pl i ludzie wchodziliby tez z adresu.. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Sa plany. Problem z czasem i wykonaniem. Kiedys na pewno to ruszy. Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Plan jest nawet skrystalizowany jedna domena z Cms-m i wszystkie sprawy dotyczące innych na tej jednej domenie i jedno pozycjonowanie dla tej domeny. Ale jak napisał Melassa to pewnie kwestia jeszcze dni tygodni bo osoby w to zaangażowane mają teraz trochę własnej ciezkiej pracy Niemniej już wkrótce Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 jak potrzebujecie oprawe graficzna mozecie na mnie liczyc - mam duzo fajnych licencjonowanych fotek Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 a może by tak subforum pt. "Nasze akcje charytatywne" co Michałku ?? Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Birbantku, pomysł dobry, ale nie wiem jeszcze do końca, bo plany co do seopl mamy doyć rozbudiwane, tylkko się zrobił ostatnio zastój w pracach, ale z końcem wakacji może będzie łatwiej. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Birbantku79920[/snapback] Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Bedzie lepiej 1)Layout forum zmieniony 2)Zakonczymy konkurs rozdamy nagrody 3)Wezmiemy sie za subdomene pomoc.seopl.org Dzięki uprzejmości Michała.Piotra i Zero który zdłubie grafikę Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasja Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 esmsy - tylko tutaj kwestia czy poszedlby na to operator i nie zabieral 70% wartosci smsa Może odkopuje trupa ale w słusznej sprawie. Jeżeli nadal aktualne to myślę że udałoby mi się przeforsować ten pomysł u jednego ze współpracujących operatorów. Czekam na komentarze SeoPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Jesteśmy zainteresownai Pasja Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alo Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 witam pomysl strony ogolnej przeznaczonej na informacje o pomocy dla innych jest super. Popieram i przylaczam sie w 100% moze uda mi sie zorganizowac jakos pomoc finansowa dla tej sprawy, tylko ciekawe co w zamian , podejrzewam ze linki Ale z tym nie bedzie problemu Pozdrawiam Alo SEO i SEM - www.rwnet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Także chciałbym się przyłączyć do akcji, ponieważ wydaje mi się że aby wszystkim poszkodowanym dzieciakom pomóc nie starczyło by mi stron. A w przypadku takiej większej akcji jeden większy serwis i wsparcie linkami na innych stronach to byłoby coś. Z tego co pamiętam to forum udzielało się w pomocy Michalinie i mimo szczerych chęci nie udało się, bo choroba wygrała nie tylko z SEO, ale i z Michaliną. Myślę że to dodatkowa mobilizacja. Czas jest jednak najważniejszy i to nie tylko nie tylko dla pracujących. Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebol Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Oczywiście są podobne strony o tej tematyce lecz są słabo widoczne, a przecież co 4-polak szuka informacji właśnie przez Internet. Są setki osób szukających pomocy lecz często nie wiedzą gdzie tej pomocy mają szukać. Nie każdego stać na kosztowne reklamy czy to w prasie czy w telewizji. SEO w Polsce rozkwita w szybkim tempie, więc możemy zdziałać wiele dla tak niewielu. Wszystkim nie jesteśmy w stanie pomóc, ale sama myśl niesienia pomocy innym budzi w człowieku chęć do działania i że staje się potrzebny. Jak najbardziej przyłącze się do tego projektu. Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...] - Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.) Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 26 listopada będe rozmawiał z kilkoma osobami o starcie tego Vortalu. Wiec powoli ruszamy Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark05 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 dawno po 26 list.. jakies informacje? gdzie sa moje linki? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.