Xann Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ....Malo kto przywiązuje większa wagę do zgodności swoich działań z wytycznymi wyszukiwarek, ale efekty są znakomite. i to jest esensja wypowiedzi Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salwek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 koszty w USA nie podobne a znacznie większe - w mocniej obsadzonych frazach są to juz znaczne sumy Chyba nie do konca: domena .info 0.89$ na godaddy, dedyk $100/mies , weblink + statlink = bezcenne. Mamy przewage - wiekszosc pozycjonerow za granicami polski nie ma pojecia o systemach (brna w jakies badziewne narzedzia ktore google banuje juz na starcie) nie masz zielonego pojecia o czym piszesz , policz sobie wpisy do płatnych katalogów (sprawdź cene samego yahoolca) sprawdź cene linków , dodaj do tego kulawy coraz bardziej link vault , ale przedtem przeanalizuj konkurencję na silniejsze frazy.Ja nie pisze o frazach typu krakow apartments czy hotels in poland tylko o frazach hamerykańskich. Nie wszytko zloto co sie swieci - rownie dobrze mozesz weblinkiem lub statlinkiem wspomagac pozycjonowanie "NYC Remodeling Contractor" co "Firma Budowlana Krakow" i wiem to z doswiadczenia. Na co mi platne wpisy jak jest setki darmowych dobrych katalogow (zreszta mam swoich sporo). Yahoo masz racje kosztuje $300 i srednio jest to oplacalne. Just Web Design - Not a Big Deal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.k. Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 różne rynki rózne metody , ale wszedzie jest jeden cel Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agtile Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nie wszytko zloto co sie swieci - rownie dobrze mozesz weblinkiem lub statlinkiem wspomagac pozycjonowanie "NYC Remodeling Contractor" co "Firma Budowlana Krakow" i wiem to z doswiadczenia.Na co mi platne wpisy jak jest setki darmowych dobrych katalogow (zreszta mam swoich sporo). Yahoo masz racje kosztuje $300 i srednio jest to oplacalne. Mam wrazenie ze Beerbant mial na mysli powazne frazy a nie longtail seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guszczyn Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja porownujac Polska Vs Hollandia Polska Drogo duza konkurecja Hollandia Tanio(zarazem trudno kupic linki a swle moze ze 2 sa;P) łatwizna 0 konkurencji po 500tys wysnikow do 2mln xd w tym top100 to naturalne wyniki xd z samej optymalizacji i linkowania klientow/uzytkownikow;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Porównując polskie serwisy pozycjonowane na konkurencyjne frazy z ich zagranicznymi odpowiednikami, rynek hiszpański wydaje się naprawdę dużo łatwiejszy, podobnie jak słowacki, jednak w Niemczech jest już trochę trudniej. O wysokim poziomie pozycjonowania w Stanach chyba nie muszę mówić ;-) Jeśli chodzi o metody stosowane do pozycjonowania zagranicznych serwisów to w jednym kraju trafiam na ograniczanie się do katalogów i wpisów w komentarzach, a w innym na staranie się o jak najbardziej wartościowe linki. W niektórych przypadkach można w większości opierać się na linkach z polskich stron, dbając tylko o to, aby Gugielek złapał odpowiednią geolokalizację. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Moze nie tak mieszkac jak sie urodzic. Jestesmy urodzeni kombinatorzy, jak to moj znajomy powiedzial: "Polak nim wsiadzie na rower mysli jak zrobic zeby ten rower sam pedalowal" Z tym sie zgodze 100% Cos w tym jest lecz wracajac do tematu z tego co widze na forums.digitalpoint goscie sa jakis rok do tylu w SEO. Dla wiekszosci social bookmarks to mysl przewodnia i tak buduja swoje "zaplecza" nie wiedzac ze w kazdej chwili moze to zniknac. A tak płykiej wypowidzi o DP jeszcze nie czytałem. NA DP kupownie i wymiana blog postow (duzo lepsze nic precle) bylo juz ponad 4 lata temu. I to linki niezadko byly z pr6+ ale kosztuj to sporo. Sociale zaczely sie jak hindusi opanowali outsourcing na DP bo to jest tansze. DP to najlepsze zrodlo newsow SEO, tam zawsze przeczytasz najswierzsze newsy itp... Pozdrawiam i zachecam do nieco bardziej obiektywnych opini albo nie wypowiadanie sie za pomoca poszlak Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.