klimek2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jaki wplyw maja na pozycjonowanie banery reklamowe, czesto widac teraz na stronach w dziale Partnerzy zamiast linkow male graficzne banery, jaki to moze miec wplyw i jak taki baner mozna wykorzystac do pozycjonowania na konkretny anchor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 wykorzystasz podobnie jak linki txt, są ograniczenia, ale są i takie rozwinięcia, jakich nie masz w txt wpływ jezeli nie taki sam jak txt, to mało mniejszy - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 baner = link link = mniejsza moc strony Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimek2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 No wlasnie nie wiem czy banner=link , raczej banner<link i o to wlasnie chce zapytac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 baner jest równy linkowi a anchor jest równy alt="" lub title="" i wszystko w temacie Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 "jak taki baner mozna wykorzystac do pozycjonowania na konkretny anchor?" Wstawiając odpowiedni alt, a co do mocy to ja bym powiedziała, że jest jednak nieco słabszy od linka tekstowego. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Wstawiając odpowiedni alt, a co do mocy to ja bym powiedziała, że jest jednak nieco słabszy od linka tekstowego. Zgadzam się w 100%. Przykładem może być np. graficzne menu w szablonie stron, gdzie odnośniki do podstron są obrazkami. Podstrony te są bardzo często linkowane jeszcze raz, na dole strony, w okolicach stopki. Inną sprawą jest kwestia ruchu. Z banerów można załapać całkiem niezły ruch, szczególnie na tematycznie zbliżonych portalach. Nawet w banery małych rozmiarów, internauci klikają kilkakrotnie częściej niż w link tekstowy. Grafika bardziej przyciąga wzrok . Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimek2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 I wszystko jasne.... Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Z banera chyba prędzej Ci ktoś wejdzie na stronę niż ze zwykłego linka typu Pozycjonowanie Stron. A link pozycjonujący to jak sama nazwa mówi, jest to link, który przekazuje moc ze strony na której się znajduje dla strony do której prowadzi taki link, chociaż baner też, ale to w mniejszym stopniu. Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarobek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Z banera chyba prędzej Ci ktoś wejdzie na stronę niż ze zwykłego linka typu Pozycjonowanie Stron. A link pozycjonujący to jak sama nazwa mówi, jest to link, który przekazuje moc ze strony na której się znajduje dla strony do której prowadzi taki link, chociaż baner też, ale to w mniejszym stopniu. Ja tam wole wchodzić z linków, bannery przypominają mi zbytnio reklame. A linki wyglądają jak naturalna część serwisu. Co do mocy, to sądzę że jednak linki, ponieważ mają możliwość pogrubienia tekstu i linka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.