e-prezenty.net Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam, Chciałbym zaprosić do dodawania stron do mojego katalogu. Kilka słów o katalogu i zasadach jakich nalezy przestrzegać: - jest postawiony na domenie z historią, - doskonale się indeksuje, - wartościowe wpisy w celu szybszej indeksacji są dopalane z gotlinka - katalog jest moderowany i moderacja jest w miarę błyskawiczna - im dłuższy wpis, tym większe prawdopodobieństwo, że strona zostanie zaakceptowana - strony z opisami w formie listy słów kluczowych mają nikłe szanse na zatwierdzenie - strony dodane do nieodpowiednich kategorii najczęściej odpadają, zazwyczaj dodawane są automatem - strony typowo spamowe, bez unikalnej treści, na spamowych subdomenach nie są mile widziane - wpisy płatne są szybciej rozpatrywane, mogą być dodane do większej ilości kategorii i cieszą się tez innymi przywilejami Dla użytkowników PiO na początek przygotowałem 10 kodów* umożliwiających dodanie ich stron do 2 kategorii. Wystarczy jako Typ wpisu wybrać "Wpis Pio" i podać jeden z poniższych kodów. promo00pio promo01pio promo02pio promo03pio promo04pio promo05pio promo06pio promo07pio promo08pio promo09pio Adres katalogu: www.e-prezenty.net *kody są jednorazowe i działają w myśl zasady - kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 raczej nie polecam, moje wpisy które niemal wszędzie są akceptowane tu nie przeszły :> Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezenty.net Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 raczej nie polecam, moje wpisy które niemal wszędzie są akceptowane tu nie przeszły :> Niemal wszędzie... Czyli nie wszędzie, widocznie było z nimi coś nie tak. Może zbiór słów kluczowych zamiast opisu? A może kategoria nie odpowiednia? Nie wiem co było nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 czekam na katalog ktory poza domeną wniesie nową świeżośc w postaci dezajnu ... kategorie dno - nijak nie wiążą się z tematyke prezentów (czyli default) indeksacja - dno - należy się PAŁA z jeżem Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Może zbiór słów kluczowych zamiast opisu? A może kategoria nie odpowiednia? Nie wiem co było nie tak Szanuję swój czas, i go nie tracę dodając takie wpisy Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 czekam na katalog ktory poza domeną wniesie nową świeżośc w postaci dezajnu ... W przygotowaniu Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youngdee Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Kategorie na prawdę bardzo słabe:/ do żadnej nie mogłem dopasować swojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezenty.net Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Można sugerować własne kategorie - nic nie stoi na przeszkodzie. Co do indeksacji, nie jest tragiczna. Katalog został całkowicie przeindeksowany po zdobyciu domeny i to w krótkim czasie. Co do wyglądu - właśnie przygotowywany jest nowy design. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam, Coraz bardziej wkurzająca jest to mania chęci brania pieniędzy za nic. Mnoży się to na potęgę. Napiszę to po raz kolejny. Aby brać za coś pieniądze nie wystarczy mieć skrypt, który to umożliwia. Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCATI Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Aby brać za coś pieniądze nie wystarczy mieć skrypt, który to umożliwia. podpisuję się obiema rękami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezenty.net Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ale przecież nikt nikogo nie zmusza do płacenia. Wszak można dodawać strony za darmo i SĄ one akceptowane. Więc nie widzę problemu. Ale jeśli ktoś chce dodatkowo wyróżnić swoją stronę, ma ku temu możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youngdee Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dobra, moja strona została zatwierdzona... zobaczymy w ile ją łyknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Moje konto zostało zablokowane, nie wiem czemu ale bardzo miło z Twojej strony. Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 pewne wina nie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.