Skocz do zawartości

www.fajny.com

Zielony

Rekomendowane odpowiedzi

Stworzyłem serwis, mam nadzieję, że mogę nazwać to wortalem zajmujący się informatyką, ze strony software, Internetu itp. (nie sprzęt). Oceńcie: www.fajny.com Może coś dodać? Apropo: szukam redaktora do pomocy, wymagania: https://fajny.com/news.php?id=29

Pozdrawiam i zapraszam na www.bardzo.fajny.com

schludne ale słabe. po oczach nie bije ale niczym specjalnym sie nie wyroznia. denerwujace jest to czerwone pulsujące coś (logo?!?). otabelkowane, brak zgodnosci ze standardami.

Użyłeś gotowych skryptów, artykułów nie masz prawie żadnych, więc jaką pracę wykonałeś? Skonfigurowałeś skrypt? Do czynności twórczych tego zaliczyć nie można. Nazwa sama w sobie też nie jest zbyt oryginalna :)

Tak się składa, że wszystkie bardziej znane wortale korzystają z gotowych, stworzonych rzeczy, a to, że wykupiły licencję i nie mają w stopce "powered by jPortal" to już inna sprawa. Nie chodzi tu o wykonanie całej strony samodzielnie, tylko o to by dobrze się prezentowała i coś nowego wnosiła. Co do artykułow, to jak już pisałem szukam pomocnika. Nie takiej, nic nie wnoszącej oceny się spodziewałem...

Pozdrawiam i zapraszam na www.bardzo.fajny.com

Słuchaj zielony: Jeżeli kilka osób mówi Tobie, że logo jest obrzydliwe to je zmień, albo nie zawracaj d...y prośbą o uwagi skoro, nie zamierzasz ich i tak stosować, bo wszystko wiesz lepiej.

Logo jest na poziomie roku 1995 i wygląda okropnie (kiedyś były programiki do robienia takich szkaradztw z automatu :-).

Uszanuj, to, że kotoś che ci coś napisać bo za takie coś:

Właśnie znalazłeś się w najlepszym serwisie poświęconym informatyce, jaki kiedykolwiek zaistaniał.
- to nawet z przymróżeniem oka - najchętniej bym wychłostał, a tu chłopaki piszą ci jescze co masz poprawić :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności