Kyo Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 https://www.goldenline.pl/sandra-miloszek2 bez komenatrza - hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 fake jak nic. Czy ludziom się nie nudzi zakładać takie konta na wszystkich portalach do tego przystosowanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 GoldenLine: "GoldenLine jest społecznością skupioną na rozwoju kariery i życia zawodowego. Pomoże Ci poznać ludzi, zaistnieć w branży i monitorować rynek pracy." Hmmm;) Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 może zdradzony chłopak ? może szuka pracy ? Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 lepszego agenta mam Link do Pana Ryśka barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Padłem !! ryśku,szukam sensu życia i pasji. przyuczyłbyś mnie kłaść gres? Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 prowokacja na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 RE: Link do Pana Ryśka również gratulujęBRAWO!! Zaskoczył mnie poziom kultury inteligentnych użytkowników komentujących temat "chcioł ja siem pochwalić". Bez żadnych uszczypliwości, uprzedzeń i zawiści nawet jeżeli jest to jawna prowokacja Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 https://www.goldenline.pl/forum/flirt-2/1048350/s/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Haha Rysiek rozwalił wszystko! ja jeszcze młody bo 48 lat mam, a od ojca ja młodszy o lat 17 to chciał ja sie pochwalić jak ja zaczoł kłaść glazure pozdrawiam wszystkiech egzekutiwuw, piarowcuw i inne inteligentuw co siem dziwnie nazywajo i som z tego dumne multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olowek Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 haha, bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Widać, że niektórym ludziom nk robi sie nudna, i zaczynaja podbijać inne serwisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helid Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Może i ja ulepszę swój profil na PIO > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 przy okazji linku podanego przez abc , bardzo dobry przykład jak nie robić strony WWW https://dobrowolska.net/ Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.