Xann Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Rok temu dla pewnej firmy przeprowadzaliśmy badania czy spada klikalność reklam wraz z wzrostem rozmiaru ekranów Finał był przerażający, bo powyżej 21" były one nie zauważalne , właśnie gdzis google rozwiązało ten problem, pewnie niektórzy go juz zaważyli Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Już od kilku dni daje sie to zauważyć. Maja teraz wolne miejsce po prawej. Ciekawe czym zapełnią? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 pewnie dodatkowo maps i youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 na ff dalej jest OK. przy safari już widziałem takie ograniczenia blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 ..... Maja teraz wolne miejsce po prawej. Ciekawe czym zapełnią? kolejnym rzędem reklam Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guszczyn Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 mogli by dac cos uzytecznego dla pozycjonerow jakies page rank i ilosc bl stron po lewej(wyszukanych) hehe bez toolbarow i tym podobne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 po prawo niech dadzą mapkę bądź grafikę która się dość często wyświetla, ale to tylko pobożne życzenia Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trademark Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ciekawe czym zapełnią? Przypuszczam, że przez jakiś czas niczym. Na pewno nie zignorują mniejszych rozdzielczości, przy obecnych statystykach... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Fakt. Na początku niczym. Potem sami sobie wybierzecie. Mamy erę personalizacji. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Moi userzy mają przeważnie takie rozdzielczości trochę się pokrywa z rankingiem ogólnopolskim https://ranking.pl/pl/rankings/screen-resolutions.html Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traktor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja posiadam niewielką stronę z tapetami. Tez zauwazylem ze 4 najpopularniejsze warianty rozdzielczosci to 1024x768, 1280x1024, 1280x800 oraz 1440x900. W razie wzrostu popularnosci innych rozdzielczosci trzeba bedzie aktuwalizowac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Dokładnie, też tą zmianę dzisiaj zauważyłem. Ja najczęściej korzystam z 1920x1080. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aikmar Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja uzywam 1920 x 1200. Moja strona wygląda całkiem Ok, że tak powiem w takiej rozdziałce, ale na 1024 x 768 juz tak dobrze sie nie prezentuje. Zastanawialem sie nad przystosowaniem jej do niższej rozdziałki... ale stwierdziłem, że szybko zmienia się monitory i prawdopodobnie po wakacjach i nowym "roku" od września wiele osób zmieni monitory na większe i bedzie ok. 17 nastki się zużywają a nowe to przynajmniej 19 cali. W niedalekiej przyszłości wielu właścicieli stron będzie musiało zmienic budowę a ja już bedę miał to z głowy .. Poza tym trzeba będzie zmienić układy, podejście przy projektowaniu.. wiele stron jest dla ludzi lubiących morze i jeziora - wiosłowanie od lewej strony gdzie jest menu/linki (np google) do prawej gdzie jest suwak i ix do zamykania. Dobrze, że w myszkach są rolki do przewijania Masz layout do pocięcia? Wynajmij mnie! Koder XHTML, CSS ---> turbohtml.pl Darmowe plusy google!! google+1 Zobacz, wejdź: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ..... Zastanawialem sie nad przystosowaniem jej do niższej rozdziałki... ale stwierdziłem, że szybko zmienia się monitory i prawdopodobnie po wakacjach i nowym "roku" od września wiele osób zmieni monitory na większe i bedzie ok. 17 nastki się zużywają a nowe to przynajmniej 19 cali. W niedalekiej przyszłości wielu właścicieli stron będzie musiało zmienic budowę a ja już bedę miał to z głowy nie masz racji kolego , przyszłość mimo to ze idzie w kierunku dużych 22" monitorow to też idzie w kierunku małych przenośnych noteboków z matrycą 1024 czy też 1200 przyszłością są miniaturowe komputery mobilne a nie duże stacjonarne krowy , tak że sugeruje ci zmienić na 1024 Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Przyszłością jest i to i to więc trzeba się przyzwyczaić do myślenia o znacznych różnicach w rozdzielczości. Strona będzie musiała być przygotowana zarówno pod netbooki jak i telewizory 32" - 42" nie wspomnę o dynamice rozwoju technologi mobilnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.