Skocz do zawartości

Opinie użytkowników cxc.pl

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie cxc.pl Czy ktoś z Was korzysta z tego hostingu. Niestety pingi powyżej 140 ms Zapewne serwer-y mają w stanach :?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

jakis krzak. wprawdzie podpieli sie do jakiej spółki ale cholera wie co to skoro żadnych telefonów, zadnych nazwisk, nic.

a najlepsze jest "since 1990" :(

a dział techniczny jest tylko od pilnych przypadków :D

Za bardzo nie podoba mi sie ta firma. To że mają wysokie pingi to jedno, ale strasznie niski transfer. Co nam z pojemności konta jak po 1000 odwiedzin miesięcznie+roboty na koncie medium z tych marnych 7 GB nic nie zostanie :?: , to jak ktoś chce sie rozwinąc to :shock:

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

no ja tez troche tego uzywalem i np. za konto place przy zalozeniu a poxniej pol roku uzywania. Nikt nie sprawdza platnosci. Oczywiscie ja uzywalem tego najmniejszego konta...( lepszy nie byl mi potrzebny) no ale widac ze obsluga na wysokim poziomie...:P

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności